Határozat száma:
52/2022 2022.02.23.

Tárgya:
Önkormányzati tulajdonú gazdasági társaságokkal kapcsolatos döntések meghozatala

Határozat:
/Komáromi Városmarketing és Turisztikai Nonprofit Kft.-vel kapcsolatos döntések meghozatala/
1. Képviselő-testülete felhatalmazza a Komáromi Városmarketing és Turisztikai Nonprofit Kft-ben lévő tagi képviselőjét Dr. Molnár Attila polgármestert, javasolja a Komáromi Városmarketing és Turisztikai Nonprofit Kft. taggyűlésének és szavazatával támogassa, hogy a taggyűlés vegye tudomásul a Komáromi Városmarketing és Turisztikai Nonprofit Kft. könyvvizsgálójának a Moore Stephens Wagner Könyvvizsgáló Iroda Kft. azon döntését, mely szerint 2022. február 16. napjától a kijelölt könyvvizsgáló Wágner Vilmos (an: Csizmadia Aranka, lakcím: 2900 Komárom, Száva u. 14., adóaj: 8403313578, tagsági szám: 007038) lesz.

2. Komárom Város Önkormányzat Képviselő-testülete felhatalmazza a Komáromi Városmarketing és Turisztikai Nonprofit Kft-ben lévő tagi képviselőjét Dr. Molnár Attila polgármestert, javasolja a Komáromi Városmarketing és Turisztikai Nonprofit Kft. taggyűlésének és szavazatával támogassa, hogy a taggyűlés módosítsa a társasági szerződést a kijelölt könyvvizsgáló személyének változására tekintettel.

3. Komárom Város Önkormányzat Képviselő-testülete - mint a 11-09-001930. cégjegyzékszámú egyszemélyes, önkormányzati tulajdonú Komáromi Városgazda Közhasznú Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság taggyűlési jogait gyakorló szerv - megbízza Neuvirth Imre urat, a Komáromi Városgazda Nonprofit Kft. ügyvezetőjét, hogy a Komáromi Városmarketing és Turisztikai Nonprofit Kft. taggyűlésén szavazatával támogassa a kijelölt könyvvizsgáló személye változásának tudomásul vételét, illetve az ehhez kapcsolódó társasági szerződés-módosítást.


Határidő:
Azonnal

Felelős:
Dr. Molnár Attila polgármester