Határozat száma:
273/2023 2023.11.14.

Tárgya:
Háziorvosi ellátással kapcsolatos döntések meghozatala

Határozat:
/A 8. számú háziorvosi körzet feladatellátási módjának megváltozása/

1. Komárom Város Önkormányzat Képviselő-testülete hozzájárulását adja ahhoz, hogy dr. Takáts Ágnes háziorvos a komáromi 8. számú háziorvosi körzetben feladatait az eddigi egészségügyi szolgálati jogviszony helyett vállalkozóként lássa el legkorábban 2024. január 1-jétől. Ennek érdekében szándékában áll a komáromi 8. számú háziorvosi körzetre vonatkozóan a Salvia Medicinalis Egészségügyi Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társasággal a szükséges engedélyek beszerzését követően feladatellátási szerződést kötni.

2. Annak érdekében, hogy a szükséges engedélyezési eljárások elindulhassanak felhatalmazza a polgármestert, hogy a Salvia Medicinalis Egészségügyi Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társasággal feladatellátási előszerződést kössön a 8. számú háziorvosi körzetben a háziorvosi feladatok ellátására.

3. Felhatalmazza továbbá a polgármestert arra, hogy dr. Takács Ágnes doktornővel illetőleg a Salvia Medicinalis Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társasággal kötendő feladatellátási szerződés aláírja, amennyiben dr. Takács Ágnes, illetőleg a Salvia Medicinalis Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság valamennyi, a feladat ellátásához szükséges jogszabály által előírt feltételnek megfelel, és dr. Takács Ágnes illetőleg a Salvia Medicinalis Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság a jogszabályokban előírt valamennyi hatósági engedéllyel, hozzájárulással rendelkezik.


Határidő:
2024.01.31.

Felelős:
Dr. Molnár Attila polgármester