Hírek
2019. 11. 05.
Boldog idők

November 5-én három szépkorút is felköszöntött születésnapja alkalmából dr. Molnár Attila polgármester, valamint az adott körzet önkormányzati képviselői, Takács József és Vajda Bence.

A 95 éves Szabó Istvánné, Irénke néni kiváló egészségnek örvend, úgy fizikailag, mind szellemileg is remek állapotban van. Kijár a kertbe, ellátja a ház körüli teendőket, sőt meg is főz olykor. Szerető gondoskodó család veszi körül, ottjártunkkor is lányával együtt fogadott minket.

A szintén 95. születésnapját ünneplő Fekete Ferencné, Julika néni tősgyökeres komáromi. A Lengyárban dolgozott, majd a helyi ruhatisztítóból ment nyugdíjba közel 40 évvel ezelőtt. Három lánya közül sajnos az egyik tragikusan korán ment el, két másik lányának családja 7 dédunokával és egy ükunokával örvendeztette meg.

Bencze Jánosné, Veronika néni Szomódon született, ott is ment férjhez. A család később Naszályon telepedett le. Először az almásfüzitői olajfinomítóban dolgozott, majd a postán helyezkedett el, onnan vonult nyugállományba. Az évek során két lánya, három unokája és egy dédunokája született.

Isten éltesse mindannyikukat!

Galéria: Boldog idők
Rendezvénynaptár

.

H
K
Sz
Cs
P
Szo
V

Érték és Hagyomány

a városi értéktár kiadvány

Hírlevél feliratkozás

A feliratkozást követően minden nap egy összefoglaló emailt fog kapni a napi hírekről, eseményekről, aktualitásokról.

Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot