Hírek
2020. 07. 07.
Ismét nő az utazási kedv

A nyári főszezon idején sokan utazási irodákon keresztül foglalnak belföldi vagy külföldi utakat. A veszélyhelyzet feloldásával az utazási kedv is növekedni látszik. Azonban a nyaralások alkalmával is ügyelnünk kell a szociális szabályok betartására!


Az utazás iránti igény gyorsan visszatért. Halász Péter, az INVIA irodavezetője elmondta, akik a lemondás mellett döntöttek, azok eddig minden partnertől visszakapták a pénzüket. Választhattak, hogy voucher formában, vagy az idei áron átfoglalhattak a 2021-es évre. Az utazási iroda arra kéri a nyaralni vágyókat, hogy nézzék meg a Külügyminisztérium honlapját, ahol aktuális információkat találnak minden országról.

Gyakorlatilag Magyarországról minden - tiltó listán nem szereplő - országba szabadon lehet utazni, és a hazatérés után sem kell karanténba vonulni. A repülőjáratok indulnak és a nagyobb hajótársaságok is indítják az utakat.

Az eddigi tapasztalatok szerint Görögország a legnépszerűbb úticél, de várhatóan július végétől Egyiptomot és Törökországot is sokan választják, emellett az autóval is könnyen elérhető Horvátország is az egyik legkeresettebb célország.

Rendezvénynaptár

.

H
K
Sz
Cs
P
Szo
V

Érték és Hagyomány

a városi értéktár kiadvány

Hírlevél feliratkozás

A feliratkozást követően minden nap egy összefoglaló emailt fog kapni a napi hírekről, eseményekről, aktualitásokról.

Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot