Hírek
2020. 07. 07.
Triatlon tábor zajlott a WF-en

Kis Gyula másfél éve alapította meg a budapesti KISTRI TEAM Komáromban működő utánpótlás szakosztályát. A triatlon egyre népszerűbb a gyerekek és a felnőttek körében egyaránt. A június 29-én indult egy hetes táborra lányok és fiúk, valamint kezdők jelentkezését is várták.Kis Gyula elmondta, városunk minden adottsággal rendelkezik, ami ehhez a sporthoz szükséges, több uszoda van, nagyon jók a terepek a futáshoz és a kerékpározáshoz. A komáromi szakosztály célja, az utánpótlás korosztály fenntartása és növelése. Nem feltétlenül a versenysportra törekednek, hanem arra, hogy a gyerekek megszeressék a mozgást.

Aki kedveli az úszást, a futást és a kerékpározást, annak lehetősége van komolyabban is foglalkozni a triatlonnal Komáromban. Aki érez magában erőt, a versenyekre is felkészülhet. A gyerekekkel nem kifejezetten az egyéni megmérettetésekre törekszenek, hanem inkább a csapatváltó versenyekre. Jelenleg Nagyatádon készülnek, ahol egy ironman távot kell teljesíteni. Nyolcan küzdik le a 3800 méter úszást, 180 km kerékpár távot és 42 km futást magában foglaló távot.

A KISTRI TEAM továbbra is várja a 8 év feletti lányok és fiúk jelentkezését! A gyerekekkel Kis Gyula és Heincz András edzők foglalkoznak. Bővebb információt a kistriteam.hu oldalon illetve a csapat Facebook-oldalán olvashatnak.


Rendezvénynaptár

.

H
K
Sz
Cs
P
Szo
V

Érték és Hagyomány

a városi értéktár kiadvány

Hírlevél feliratkozás

A feliratkozást követően minden nap egy összefoglaló emailt fog kapni a napi hírekről, eseményekről, aktualitásokról.

Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot