Hírek
2021. 11. 29.
Éremesővel zárta az évet a Jenny’s Fitness Sportegyesület

Az év utolsó megmérettetésén vettek részt a múlt héten a komáromi Jenny’s Fitness Sportegyesületének tagjai. A budapesti Országos Dance Free Táncversenyen ismét szép sikereket ért el a csapat.Erdős Jennifer vezetőedzőtől megtudtuk, hogy több kategóriában 20-30 versenyző is megmérettette magát.

-Bár a Fit Kid egyik alapja a tánc, mégsem ez a fő prioritásunk. Úgy gondoltuk azonban, hogy ezen a téren is szeretnénk kipróbálni és megismertetni magunkat, amit nem bántunk meg, hiszen az elért szép eredmények önmagukért beszélnek. – mondta el Erdős Jennifer

Az országos megmérettetésen végül a következő komáromi eredmények születtek:

A ,, Head & Heart " nagycsapat (Csüllög Hanna, Jekker Hanna, Lőrincz Letícia, Kustán Lara, Csüllög Csenge, Fercsik Hajnal, Bittman Nikolett, Mikite Lilla, Gálik Viktória, Takács Liza, Kiss Liza és Erdős Jennifer) a dobogó legfelső fokára állhatott fel.

Kustán Lara egyéniben lett második, valamint a Csüllög Csenge, Fercsik Hajnal, Mikite Lilla, Gálik Viktória, Takács Liza, Kiss Liza és Erdős Jennifer alkotta I’m sorry csapa ugyancsak az ezüstérmet hozhatta Komáromba.

Csapatban a dobogó harmadik helyén végzett az „Egyiptom” kiscsapat, Papp Hannával, Csüllög Hannával, Jekker Hannával, Körmendi Annával, Lőrincz Letíciával és Kustán Larával

Egyéniben Jekker Hanna és Papp Hanna negyedik, Csüllög Hanna ötödik, a Jekker Hanna – Lőrincz Letícia páros pedig a hatodik helyen végzett.


Rendezvénynaptár

.

H
K
Sz
Cs
P
Szo
V

Érték és Hagyomány

a városi értéktár kiadvány

Hírlevél feliratkozás

A feliratkozást követően minden nap egy összefoglaló emailt fog kapni a napi hírekről, eseményekről, aktualitásokról.

Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot