Hírek
2021. 11. 29.
Színes adventi programkavalkád városunkban

Advent második hetének programjait ajánljuk a komáromiaknak és a városunkba érkezőknek.


-November 30-án kedden 18 órától Édes Rózám! Déryné szerelmes élete c. műve Komáromban, a Szőnyi Petőfi Sándor Művelődési Házban. Az előadás ingyenes, de regisztrációhoz kötött!


-December 3-án pénteken 17.30-tól a Mozaik - Könyvesbolt és Kávézóban, a komáromi Őrzők együttes Adventi műsora vár mindenkit. Gál László és Horváth Márk prózával és zenével segítenek az adventi, karácsonyi ráhangolódásban. A belépés ingyenes.

-December 4-én szombaton 9 órától 12 óráig a Komárom-Európa Futó Egyesület hagyományteremtő céllal jótékonysági futó rendezvényt szervez, a Rüdiger-tónál. A„nevezési díj” egy mikulás csomag, vagy csoki, egyéb édesség vagy bármi amivel a csomagokat megtölthetik. Az összegyűjtött ajándékokból csomagokat készítenek és komáromi rászoruló gyerekeknek juttatják el.

-December 4-én szombaton 16 órától Mikulás Gála- Magyar Lovas Színház Komárom előadása a Fedeles lovardában.

-December 5-én, advent második vasárnapján programkavalkád városunkban; számtalan program közül választhatunk:

-10 órától a Jókai Moziban Mikulásos játszóház, filmvetítéssel. Hozd el gyermeked a mozi Mikulásos Játszóházába és tölts el egy kellemes délelőttöt a családdal. Utána pedig nézzétek meg az Énekelj 2. c. családi animációsfilmet. A játszóházba a belépés ingyenes, a mozizás fizetős.

-17 órától szintén a Jókai Moziban, a Magyar Passió-Közönségtalálkozóra várják az érdeklődőket. Legyél az elsők közt, aki megnézi Eperjes Károly legújabb filmjét a Magyar Passiót. A vetítés után közönségtalálkozó az alkotókkal!

-16.30-tól ismét adventi zenés és szórakoztató programok a Szabadság téren. A Komáromi Advent 2021.; advent második vasárnapján is élményeket kínál:

16.30-kor érkezik a Mikulás, majd 17.30-tól Major Eszter és barátai mikulás koncerttel lépnek színpadra. 18.30-tól Pély Barna Trió és Roy nagykoncertje vár mindenkit. Természetesen most is lesz fényfestés, csillagszóró játszótér, finomabbnál finomabb ételek és italok.

- 18 órától
Adventi hangverseny a komáromi Református templomban, melyre Komárom Város Önkormányzata, a Vivace Zenei Egyesület, a Komáromi Református gyülekezet és a Komáromi Kamarazenekari Egyesület szeretettel vár mindenkit. A belépés díjtalan.

Rendezvénynaptár

.

H
K
Sz
Cs
P
Szo
V

Érték és Hagyomány

a városi értéktár kiadvány

Hírlevél feliratkozás

A feliratkozást követően minden nap egy összefoglaló emailt fog kapni a napi hírekről, eseményekről, aktualitásokról.

Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot