Önkormányzat


Bemutatkozás

1964. szeptember 9-én születtem Szőnyben. 1968-tól Molajban lakom. Családi állapotom: elvált. Három gyermekem van, Tamás, Barnabás és Ádám. Az általános iskolai tanulmányaimat Szőnyben végeztem. Ezt követően Komáromban a mai Alapy Gáspár Szakképző Iskolában tanultam, majd a Kempelen Farkas Középiskolában érettségiztem.

Dolgoztam az építő iparban majd a kereskedelemben. Élelmiszer üzletet vezettem Molajban. Ezt a tevékenységet tizenöt éven át folytattam. Ezért volt lehetőségem napi szinten szembesülni az embereket érintő és foglalkoztató gondokkal, problémákkal. Sok emberrel megismerkedtem, és tizenöt évi kereskedelemben eltöltött idő és tapasztalat után vállaltam fel a megmérettetést a képviselői pozícióért.

2006. október 1-én önkormányzati képviselővé választott Komárom 1-es számú körzetének lakossága, majd az ezt követő választáson, 2010-ben is megkaptam a körzet polgárainak bizalmát. Igyekszem ezt a bizalmat megszolgálni és képességeimhez mérten mindent megtenni, azért hogy a városban élő emberek életkörülményein javíthassak.

Hiszek benne és vallom, hogy amíg cselekedeteinket a szándék tisztasága és a segítő készség vezérli, addig nyugodt szívvel és tiszta lelkiismerettel nézhetünk választóink szemébe.Üdvözlettel:

Takács József
önkormányzati képviselő
Komárom 1-es számú választókörzet

Rendezvénynaptár

.

H
K
Sz
Cs
P
Szo
V

Érték és Hagyomány

a városi értéktár kiadvány

Hírlevél feliratkozás

A feliratkozást követően minden nap egy összefoglaló emailt fog kapni a napi hírekről, eseményekről, aktualitásokról.

Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot