Határozat száma:
243/2008 2008.10.16.

Tárgya:
Lakáskoncepció megvalósítása – első lépés.

Határozat:
1., Komárom Város Képviselő-testülete az önkormányzati tulajdonú lakásállomány műszaki állapota felmérésére 8 millió Ft-ot biztosít a 2009. évi költségvetés általános tartaléka terhére.

2., Komárom Város Képviselő-testülete felkéri a Polgármesteri Hivatalt, hogy terveztesse meg a Nádor utcai önkormányzati ingatlan telekmegosztását, - a 2009.évi költségvetés terhére.

3., Komárom Város Képviselő-testülete felkéri a Polgármesteri Hivatalt, hogy az Újszállási úttól nyugatra eső, és az Újszállás puszta kastélykert környéke belterületbe vonással érintett ingatlan- tulajdonosait hívják meg egy lakossági fórumra, és tájékoztassák őket a belterületbe vonás menetéről, várható költségeiről. Készítsenek menetrendet ezen ingatlanok belterületbe történő bevonására.

4., Komárom Város Képviselő-testülete felkéri a Polgármesteri Hivatalt, hogy a Zrínyi utca nyugati részén levő, a belterületbe vonással érintett ingatlanok tulajdonosait hívják meg egy lakossági fórumra, és tájékoztassák őket a belterületbe vonás menetéről, várható költségeiről. Készítsenek menetrendet a területnek a belterületbe történő bevonására.


Határidő:
Azonnal

Felelős:
Dr. Szöllősy Ferenc címzetes főjegyző
Sagát Ágnes osztályvezető
Zatykó János polgármester