Határozat száma:
234/2009 2009.11.19.

Tárgya:
Beszámoló Komárom város Önkormányzata vagyonkatasztere felülvizsgálatáról, vagyonértékelés elkészítéséről.

Határozat:
1., Komárom Város Képviselő-testülete elfogadja az Önkormányzat vagyonkataszterének felülvizsgálatáról és vagyonértékeléséről készült beszámolót.

2., Komárom Város Képviselő-testülete jóváhagyja a szakértői jelentés alapján megállapított és a könyvvizsgáló által elfogadott 7.820.580 E Ft vagyonnövekedés felvezetését a vagyonkataszterbe, valamint a főkönyvi könyvekbe.

3. A Képviselő-testület utasítja a Polgármesteri Hivatalt, hogy a 2009. decemberi ülésre készítsen a szakértői jelentésben szereplő és a könyvvizsgáló által elfogadott vagyonváltozásról rendelet-tervezetet.

4. A Képviselő-testület utasítja a Polgármesteri Hivatalt, hogy a 2009. decemberi ülésre a jóváhagyott állapot alapján készüljön szerződés-tervezet az önkormányzati közművagyon és a hozzá tartozó ingatlanok vagyonkezelésbe adásáról.

5., Komárom Város Képviselő-testülete felkéri a Polgármesteri Hivatalt, hogy kössön szerződést az „ELSŐ-LÉPÉS” 2007. Kft.-vel a 2009. XII. 31-i valóságnak megfelelő könyvszerinti vagyonállapot felállításához szükséges munkák elvégzésére, valamint a befejezetlen beruházások tételes rögzítésére.
A fent megnevezett munka megrendeléséhez szükséges 300 E/Ft –ot a Képviselő-testület a 2009. évi Költségvetés általános tartaléka terhére biztosítja.


Határidő:
azonnal, illetve 2009. decemberi testületi ülés időpontja

Felelős:
Császár Irén osztályvezető
Dr. Szöllősy Ferenc címzetes főjegyző
Szokolai Katalin vagyonkezelő
Zatykó János polgármester