Határozat száma:
53/2010 2010.03.18.

Tárgya:
Komáromi Idegenforgalmi Egyesület megalakulásával kapcsolatos kérdések.

Határozat:
1. Komárom Város Önkormányzata hozzájárul ahhoz, hogy a tulajdonában lévő 2900 Komárom, Igmándi út 2. szám alatti ingatlant - jelenleg a Tourinform Iroda használatában álló helyiségek – a Komáromi Turisztikai Egyesület ingyenes használatába adja abból a célból, hogy a fenti épület legyen az egyesület székhelye és az által működtetendő helyi TDMSZ irodája. A képviselő testület a székhelyhasználatot a Komáromi Turisztikai Egyesület működésének idejéig, de minimum a TDMSZ létrehozását támogató pályázat megvalósulását követő öt évig biztosítja. Hozzájárul továbbá ahhoz, hogy a KEM Bíróság a Komárom, Igmándi út 2. szám alatti ingatlant a Komáromi Turisztikai Egyesület székhelyeként jegyezze be.

2. Komárom Város Önkormányzata kinyilvánítja azt a szándékát, hogy alapító tagként kíván belépni a Komáromi Turisztikai Egyesületbe.

3. Komárom Város Önkormányzata Zatykó János polgármestert (2900 Komárom, Sport u. 50.) delegálja a Komáromi Turisztikai Egyesület megismételt alakuló közgyűlésére, egyúttal felhatalmazza az Önkormányzat – mint az egyesület alapító tagja – képviseletére az egyesület ülésein.


Határidő:
Azonnal

Felelős:
Dr. Halász Károly osztályvezető
Zatykó János polgármester