Határozat száma:
219/2010 2010.11.18.

Tárgya:
Komárom és Környéke Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat mikrotársulási megállapodásának szervezeti és működési szabályzatának, valamint szakmai programjának módosítása.

Határozat:
1. Komárom Város Képviselő – testülete a Komárom és Környéke Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat Mikrotársulási megállapodása 6. pontját akként módosítja, hogy a Komárom és Környéke Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat telephelye, Kisigmánd, Fő u. 40. számra módosul és a dokumentumot a mellékelt formában jóváhagyja.
2. Komárom Város Képviselő – testülete a Komárom és Környéke Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat „Családsegítő” Szakmai Programjában a kisigmándi területi iroda címét 2948 Kisigmánd, Fő u. 40. számra módosítja és a dokumentumot a mellékelt formában jóváhagyja.
3. Komárom Város Képviselő – testülete a Komárom és Környéke Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat „Gyermekjóléti Szolgálat” Szakmai Programjában a kisigmándi területi iroda címét 2948 Kisigmánd, Fő u. 40. számra módosítja és a dokumentumot a mellékelt formában jóváhagyja.
4. Komárom Város Képviselő – testülete a Komárom és Környéke Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat Szervezeti és Működési Szabályzatában a kisigmándi szolgáltató helyiség címét 2948 Kisigmánd, Fő u. 40. számra módosítja és a dokumentumot a mellékelt formában jóváhagyja.


Határidő:
Azonnal

Felelős:
Dr. Molnár Attila polgármester
Dr. Szöllősy Ferenc címzetes főjegyző