Határozat száma:
57/2006 2006.03.23.

Tárgya:
Lejárt határidejű határozatok végrehajtása- Helyi közforgalmú közlekedés normatív támogatása

Határozat:
57/A/2006. (III. 23.) számú Képviselő-testületi határozat:

A Képviselő-testület a 9/2006. (I. 27.) számú Képviselő-testületi határozatát
visszavonja.

57/B/2006. (III.23.) számú Képviselő-testületi határozat:

Komárom Város Képviselő-testülete Komárom Város helyi közforgalmú közlekedése további működéséhez normatív támogatási igénnyel él, a Magyar Államkincstáron (Tatabánya) keresztül a szak-minisztériumok felé, a 10/2006.(II.28.) GKM-BM együttes rendeletben megjelölt feltételek szerint.

Komárom Város Képviselő-testülete a helyi közlekedés működéséhez (folyamatos üzemeltetéséhez és eszközfenntartási ráfordításaihoz) a 2006. évben 3 M Ft összegű saját forrásból származó – Pályázati Alap terhére elkülönített összegből – vissza nem térítendő önkormányzati támogatással járul hozzá, mely összeg a helyi önkormányzati költségvetésbe beépítésre került és mely összeget a soron következő költségvetési rendelet módosításakor átadott pénzeszközként szerepeltet költségvetésében.

Komárom Város Képviselő-testülete kinyilatkozza, hogy a helyi közlekedést a 2006. év január hó 01-től – 2006. év december 31-ig folyamatosan fenntartja.


57/C/2006. (III.23.) számú Képviselő-testületi határozat:


A Képviselő-testület a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról, a két ülés közötti fontosabb eseményekről, tárgyalásokról, intézkedésekről, az önkormányzati beruházások állásáról, az önkormányzat likviditási helyzetéről, az önkormányzati bizottságok munkájáról, döntéseiről szóló beszámolót elfogadja.



Határidő:
Azonnal

Felelős:
Dr. Szöllősy Ferenc címzetes főjegyző
Zatykó János polgármester