Határozat száma:
79/2006 2006.04.25

Tárgya:
Az iparosított technológiával épület lakóépületek energiatakarékos korszerűsítésének, felújításának és a lakóépületek környezete felújításának támogatása.

Határozat:
1.) Komárom Város Önkormányzata részt kíván venni az „Iparosított technológiával épült lakóépületek energiatakarékos korszerűsítésének, felújításának és a lakóépületek környezete felújításának támogatása” c. pályázaton. Felkéri a hivatalt, hogy a helyi pályázatok beérkezését követően nyújtson be pályázatot az önkormányzat nevében az Országos Lakás- és Építésügyi Hivatalhoz.
2.) Komárom Város Önkormányzata a 2006. évi 13. számú (IV.26.) számú rendeletében foglaltak alapján pályázatot hirdet „Az iparosított technológiával épült lakóépületek energiatakarékos korszerűsítésének, felújításának és a lakóépületek környezete felújításának támogatására” a mellékletben szereplő pályázati kiírás szerint.
3.) Komárom Város Önkormányzata a helyi „Panel-program” keretében a pályázó lakóközösségek számára a pályázathoz szükséges műszaki tervdokumentációk elkészítését a 2006. évi költségvetése terhére biztosítja.



Határidő:
Azonnal

Felelős:
Dr. Halász Károly osztályvezető
Szabóné Kemény Andrea osztályvezető
Zatykó János polgármester