Határozat száma:
226/2011 2011.12.21.

Tárgya:
Az általános iskolai csoportoknak étkeztetés biztosítása

Határozat:
1. Komárom Város Önkormányzatának Képviselő-testülete elhatározta, hogy a Petőfi Sándor Általános Iskolában, a Feszty Árpád Általános Iskolában és a Szőnyi Bozsik József Általános Iskolában a gyermekétkeztetéssel járó feladatokat 2012. január 1. napjától 2012. június 30. napjáig a Nyugatmagyarországi Kereskedelmi, Vendéglátó és Szolgáltató Zrt.-vel látja el.

2. Komárom Város Önkormányzatának Képviselő-testülete felkéri Komárom Város Polgármesteri Hivatalát, hogy készítse el az 1-es pontban körülírt feladat ellátására vonatkozó vállalkozási szerződést.

3. Komárom Város Önkormányzatának Képviselő-testülete felhatalmazza dr. Molnár Attila polgármestert és Molnárné Dr. Taár Izabella jegyzőt, hogy az elkészített vállalkozási szerződést az 1. pontban meghatározott időtartam figyelembe vételével megkösse.

4. Komárom Város Önkormányzatának Képviselő-testülete elhatározta, hogy a Dózsa György Általános Iskola, a Napsugár Óvoda, Komárom Város Gondozási Központja és az Idősek Otthona és Idősek Otthonháza konyháinak működtetését átadja a SAXUM Közszolgáltató, Ipari Park Fenntartó és Kereskedelmi Kft.-nek 2012. január 15. napjától.

5. Komárom Város Önkormányzatának Képviselő-testülete felkéri Komárom Város Polgármesteri Hivatalát, hogy készítse el a 4-es pontnak megfelelő vállalkozási szerződést.

6. Komárom Város Önkormányzatának Képviselő-testülete felhatalmazza dr. Molnár Attila polgármestert és Molnárné Dr. Taár Izabella jegyzőt, hogy az elkészített vállalkozási szerződést megkösse.

7. Komárom Város Önkormányzatának Képviselő-testülete felkéri a SAXUM Közszolgáltató, Ipari Park Fenntartó és Kereskedelmi Kft.-t, hogy a szükséges közbeszerzési eljárást indítsa el és annak lezárásáig kösse meg a beszerzésekhez szükséges szerződéseket.


Határidő:
Azonnal

Felelős:
Dr. Molnár Attila polgármester