Határozat száma:
183/2014 2014.08.26.

Tárgya:
Komárom város helyi építési szabályzatának és szabályozási tervének módosítása

Határozat:
Komárom Város Polgármestere a településrendezési eszközöknek a Qualitrans Kft. ügyében indított 4/A. számú módosításának véleményezési eljárását lefolytatta az épített környezet alakításáról és védelmérol szóló 1997. évi LXXVIII. törvény 8. § (2) bekezdésében, illetve a településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökrol, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekrol szóló 314/2012. (XI. 8.) Korm. rendelet (továbbiakban: Eljr.) 38. § (1), (2) bekezdésében eloírtaknak megfeleloen. A kapott véleményeket és az azokra adott tervezoi válaszokat az eloterjesztés 7. melléklete tartalmazza.
A Képviselo-testület az Eljr. 39. § (2) bekezdésében foglaltaknak megfeleloen a beérkezett véleményeket megtárgyalta.

1. Komárom Város Önkormányzatának Képviselotestülete; a településrendezési eszközöknek a Qualitrans Kft. ügyében indított 4/A. számú módosításának véleményezési eljárása során kapott észrevételeket a mellékletben foglaltak szerint fogadja el.

2. A melléklet szerint el nem fogadott észrevételekkel kapcsolatban egyetért a mellékletben foglalt tervezoi indoklásokkal.


Határidő:
2014.08.31.

Felelős:
Dr. Baksa-Ströcker Renáta jegyző