Határozat száma:
271/2015 2015.11.26.

Tárgya:
Helyi építési szabályzat és szabályozási terv 6. számú módosításával kapcsolatos vélemények jóváhagyása

Határozat:
1. Komárom Város Polgármestere Komárom Város településrendezési eszközeinek 6. számú módosításának véleményezési eljárását lefolytatta az épített környezet alakításáról és védelméről szóló 1997. évi LXXVIII. törvény 8.§ (2) bekezdésében, illetve a településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI. 8.) Korm. rendelet (továbbiakban: Eljr.) 38.§ (1), (2) bekezdésében előírtaknak megfelelően. A kapott véleményeket és az azokra adott tervezői válaszokat az előterjesztés 1. melléklete tartalmazza.
A Képviselő-testület az Eljr. 39.§ (2) bekezdésében foglaltaknak megfelelően a beérkezett véleményeket megtárgyalta.

2. Komárom Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a településrendezési eszközök 6. számú módosításának véleményezési eljárása során kapott észrevételeket az előterjesztés 1. mellékletében foglaltak szerint elfogadja.

3. Az előterjesztés 1. melléklete szerint a tervező által el nem fogadott észrevételekkel kapcsolatban egyetért a mellékletben foglalt tervezői véleménnyel és annak indokolásával.


Határidő:
2015.12.17.

Felelős:
Dr. Baksa-Ströcker Renáta jegyző