Határozat száma:
197/2017 2017.06.20.

Tárgya:
Pályázat benyújtása a GINOP - 7.1.6-16 kódszámú "Világörökségi helyszínek fejlesztése" című felhívásra

Határozat:
1. Komárom Város Önkormányzat Képviselő-testülete támogatja a GINOP-7.1.6-16 kódszámú "Világörökségi helyszínek fejlesztése" című felhívás keretén belül benyújtandó pályázaton való részvételt a Budavári Ingatlanfejlesztő és Üzemeltető Nonprofit Kft., Limes Világörökség Gondnokság által vezetett konzorcium tagjaként.

2. Komárom Város Önkormányzat Képviselő-testülete felhatalmazza dr. Molnár Attila polgármestert és dr. Baksa-Ströcker Renáta jegyzőt a GINOP-7.1.6-16 kódszámú "Világörökségi helyszínek fejlesztése" című pályázattal összefüggő "Konzorciumi együttműködési megállapodás" és egyéb szükséges nyilatkozatok és dokumentumok aláírására.

3. Komárom Város Önkormányzata vállalja, hogy a projektmegvalósítás befejezésétől számított öt éven keresztül a látogatóközpont fenntartásáról gondoskodik, azt a Klapka György Múzeum telephelyeként működteti és a turisztikai vonzerő biztosítása érdekében szükséges programok megszervezéséről gondoskodik.

4. Komárom Város Önkormányzat Képviselő-testülete vállalja, hogy a GINOP-7.1.6-16 kódszámú "Világörökségi helyszínek fejlesztése" című pályázat támogatása esetén, - amennyiben szükséges, - biztosítja a beruházás megvalósításához szükséges önrészt a 2018. és 2019. évi költségvetés terhére.


Határidő:
2017.08.08.

Felelős:
Dr. Molnár Attila polgármester