Határozat száma:
225/2006 2006.12.22.

Tárgya:
Beszámoló Komárom-Bábolna Többcélú Kistérségi Társulás és munkaszervezete 2006. II. féléves munkájáról, a Társulási Tanács döntéseiről, azok végrehajtásáról.

Határozat:
1. A Képviselő-testület tudomásul veszi a Komárom-Bábolna Többcélú Kistérségi Társulás tevékenységéről és a munkaszervezet feladatainak ellátásáról szóló beszámolót.

2. A Képviselő-testület a polgármesteri hivatal létszámát 2007. január 1-től a jelenlegi 98 fő helyett 99 főben állapítja meg. A létrejövő új státusszal kapcsolatos személyi juttatásokat teljes egészében a Komárom-Bábolna Többcélú Kistérségi Társulás biztosítja a területfejlesztési ügyintéző feladatainak ellátásához.

3. A képviselő-testület jóváhagyja a Komárom-Bábolna Többcélú Kistérségi Társulás társulási megállapodásának módosítását a melléklet szerint. Felhatalmazza Komárom Város polgármesterét, hogy a társulási tanács ülésén képviselje az alábbi álláspontot:

a. A Komárom-Bábolna Többcélú Kistérségi Társulás a tevékenységét határozatlan ideig végezze.
b. A társulás közösen ellátandó feladatai sorába kerüljenek be a szociális alapellátási feladatok is.

Határidő: azonnal
Felelős: Zatykó János polgármester
Dr. Szöllősy Ferenc címzetes főjegyző

4. A Képviselő-testület felkéri a Polgármesteri Hivatalt, hogy készítsen elő egy olyan külön megállapodást, amely azon beruházások tulajdonviszonyait rendezi, amelyeket részben önkormányzati pénzekből valósított meg a kistérségi társulás.

Határidő: 2007. június 30.
Felelős: Zatykó János polgármester
Dr. Szöllősy Ferenc címzetes főjegyző






- 2 -


5. A Képviselő-testület a pályázat keretében megvalósult központi ügyelet – mentőállomás - műszaki átadása során felmerült szakmai problémák megoldása érdekében felkéri a kistérségi társulást, hogy szakvélemény igénybevétele lehetőségéről döntsön.


Határidő: 2007. szeptember 30.
Felelős: Zatykó János polgármester
Dr. Szöllősy Ferenc címzetes főjegyző


Határidő:
Határozat szövegében

Felelős:
Dr. Szöllősy Ferenc címzetes főjegyző
Zatykó János polgármester