Határozat száma:
231/2006 2006.12.22.

Tárgya:
A komáromi 2555/1. és a 033. hrsz-ú ingatlanok átvétel

Határozat:
1. a., A Képviselő-testület a komáromi 2555/1 hrsz-ú ingatlant 1.500.000,-Ft +Áfa értéken megvásárolja a SOLUM Zrt. -től,, azzal, hogy a területen lévő HTO tartály eltávolítása és a terület rekultivációja elvégezve a SOLUM Zrt feladata.

b., A Képviselő-testület megbízza a Polgármester és a Címzetes főjegyző urakat az ingatlan átvétele tárgyában a megállapodás aláírására.

c., Utasítja a Polgármesteri Hivatalt az átvett ingatlan kivett közút művelési- ágra történő átminősíttetésére, és önkormányzati rendelet módosítás előkészítésére, továbbá a rendelet megalkotása után az ingatlan Komárom Város Önkormányzatának forgalomképtelen vagyonában történő nyilvántartásba vételére.

Határidő: 2007. június 30.
Felelős: Zatykó János


2. a., A Képviselő-testület a komáromi 034 hrsz-ú ingatlant térítésmentesen átveszi a Komáromi Mezőgazdasági Termelőszövetkezettől és az átvételt követően az út kátyúzását a Polgármesteri Hivatal elvégezteti.

b., A Képviselő-testület megbízza a Polgármester és a Címzetes főjegyző urakat a megállapodás aláírására az ingatlan átvétele tárgyában.

c., Utasítja a Hivatalt az átvett ingatlan kivett közút művelési- ágra történő átminősíttetésére, és önkormányzati rendelet módosítás előkészítésére, továbbá a rendelet megalkotása után az ingatlan Komárom Város Önkormányzatának forgalomképtelen vagyonában történő nyilvántartásba vételére.

Határidő: azonnal
Felelős: Zatykó János polgármester
Dr. Szöllősy Ferenc címzetes főjegyző









-2-


3. Komárom Város Önkormányzata kezdeményezzen a Komáromi Mg Tsz-el egyeztető tárgyalást a komáromi 066 hrsz - a jelenleg saját használatú üzemi útként nyilvántartott - út közforgalom részére történő igénybevételére.
A megállapodásban feltételként szerepeljen, hogy az állategészségügyi szabályok betartása miatt az út használata időszakosan a közforgalom elöl lezárásra kerülhet.

Határidő: azonnal
Felelős: Zatykó János polgármester
Dr. Szöllősy Ferenc címzetes főjegyző


Határidő:
Határozat szövegében

Felelős:
Dr. Szöllősy Ferenc címzetes főjegyző
Zatykó János polgármester