Határozat száma:
33/2018 2018.02.28.

Tárgya:
A nem közművel összegyűjtött háztartási szennyvíz begyűjtésére vonatkozó közszolgáltatásról szóló 4/2014. (III.10.) önkormányzati rendelet módosítása

Határozat:
1. Komárom Város Önkormányzat Képviselő-testülete felhatalmazza a polgármestert, hogy Komárom Város Önkormányzata és a legkedvezőbb ajánlatot benyújtó Vikom Trans Kft. (2800 Tatabánya, Táncsics M. u. 1.) között a nem közművel összegyűjtött háztartási szennyvíz begyűjtésére vonatkozó közszolgáltatási szerződést aláírja az előterjesztés 3. melléklete szerinti tartalommal.

2. Komárom Város Önkormányzat Képviselő-testülete felhatalmazza a polgármestert, hogy Komárom Város Önkormányzata által a rezsicsökkentés miatt a természetes személyek részére alacsonyabb mértékben megállapított díj következtében keletkező különbözet megfizetéséről a Vikom Trans Kft. részére a szállítások kimutatását követően, számla ellenében negyedévente intézkedjen.

3. Komárom Város Önkormányzat Képviselő-testülete a különbözet megfizetésére 2018. év évi költségvetés általános tartalék terhére bruttó 300 E Ft összeget biztosít.


Határidő:
2018.03.01.

Felelős:
Dr. Molnár Attila polgármester