Határozat száma:
185/2018 2018.06.07.

Tárgya:
Döntéshozatal és a hiányzó fedezet biztosítása a "Komárom, Újszállási út burkolatfelújítása" tárgyú közbeszerzési eljárásban

Határozat:
Komárom Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a "Komárom, Újszállási út burkolatfelújítása" tárgyú közbeszerzési eljárásban az alábbi döntéseket hozza:
1. Az Extreme-Park Kft., a Vértes-Út Kft. és a WF Építőipari Kft. ajánlattevő ajánlata érvényes, mivel megfelelően igazolták, hogy nem állnak a kizáró okok hatálya alatt. Ajánlatuk megfelel az ajánlattételi felhívásban, dokumentációban és a jogszabályokban meghatározott feltételeknek.

2. A Geotech Kft. ajánlattevő ajánlata a Kbt. 73.§ (1) bekezdés e) pontja alapján érvénytelen, mert ajánlattevő az ajánlattételi felhívás 25. pontjában előírtaknak megfelelően a módosított költségvetést nem nyújtotta be, megsértve ezzel a Kbt. 66. § (1) bekezdését, mely szerint az ajánlatot és a részvételi jelentkezést a gazdasági szereplőnek a közbeszerzési dokumentumokban meghatározott tartalmi és formai követelményeknek megfelelően kell elkészítenie és benyújtania.

3. Komárom Város Önkormányzatának Képviselő-testülete kötelezettséget vállal arra, hogy "Komárom, Újszállási út burkolatfelújítása" tárgyban kiírt közbeszerzési eljárás hiányzó fedezetét - 36 181 138 Ft-ot a nyertes ajánlattevő ajánlati ára tekintetében biztosítja a 2018. évi költségvetés általános tartaléka terhére.








4. A nyertes ajánlattevő neve, székhelye és ajánlatának tartalmi elemei:

Ajánlattevő neve Vértes-Út Építő és Szolgáltató Kft.
Székhelye 2890 Tata, Agostyáni út 78.


Az értékelési részszempontokra tett megajánlások:
Egyösszegű ajánlati ár
(nettó HUF) 208.647.665 HUF
Az elvégzett munkára vállalt jótállás időtartama (hónapban megadva) 26 hónap

5. Komárom Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a közbeszerzési eljárást eredményesnek nyilvánítja.


Határidő:
2018.06.30.

Felelős:
Dr. Molnár Attila polgármester