Határozat száma:
41/2007 2007.03.20.

Tárgya:
Pályázati lehetőség szociális bérlakás állomány növelésére.

Határozat:
1., Komárom Város Képviselő-testülete hozzájárulását adja a Holcim Hungária Otthon Alapítvány által kiírt pályázat „bérlakás-állomány növelése, korszerűsítése keretében megvalósuló projekt benyújtásához.

2., A pályázat benyújtásához és a projekt megvalósítására Komárom Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2007. évi költségvetésében szereplő 20 millió forint összeget elkülöníti, a – szociális bérlakások építése I. ütem Városmajor u. 32. – címszó alatt. Amennyiben a pályázat sikeresen szerepel, úgy a szociális bérlakások kivitelezését, a Támogatási Szerződés megkötésétől számított 2 éven belül megvalósítja.

3., Komárom Város Képviselő-testülete kinyilvánítja a bérlakás-állomány növelésére irányuló szándékát, továbbá vállalja a megvalósítandó létesítmény használatba vételi engedélyének kiadásától számított 5 évig nem idegeníti el, rendeltetésének megfelelően hasznosítja, és mind az építményt, mind annak berendezéseit folyamatosan jó karban tartja.

4., Komárom Város Képviselő-testülete tudomásul veszi, és hozzájárulását adja, hogy a pályázati kiíró a támogatás kedvezményezettjének megnevezését, a támogatás tárgyát, a támogatás összegét, a támogatott program megvalósítási helyét nyilvánosságra hozza.


Határidő:
Azonnal

Felelős:
Sagát Ágnes osztályvezető