Határozat száma:
92/2019 2019.03.27.

Tárgya:
Beszámoló a lejárt határidejű Képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról, a két ülés közötti fontosabb eseményekről, képviselői kérdések, közérdekű bejelentések

Határozat:
(Komárom Város Önkormányzat Képviselő-testülete 39/2019. (II.27.) határozatának módosítása)

Komárom Város Önkormányzat Képviselő-testülete 39/2019. (II.27.) határozatát módosítja és az alábbiak szerint a módosítással egységes szerkezetben az alábbi tartalommal fogadja el:
1. Komárom Város Polgármestere Komárom Város településrendezési eszközei 12. számú módosításának véleményezési szakaszát lefolytatta a településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI. 8.) Korm. rendelet (továbbiakban: Eljr.) 41. § (2) bekezdésében előírtaknak megfelelően.

2. Komárom Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a partnerségi egyeztetést lezárja és a partnerségi véleményezés során a tervezettel kapcsolatban a partnerektől érkezett véleményeket elfogadja.

3. Komárom Város Önkormányzatának Képviselő-testülete elfogadja a településrendezési eszközök 12. számú módosításával kapcsolatban az érintett államigazgatási szervektől beérkezett véleményeket, az azok alapján történt változtatásokat és az el nem fogadott vélemények indokolását az előterjesztés 2. melléklete szerinti tartalommal.



Határidő:
2019.06.30.

Felelős:
Dr. Baksa-Ströcker Renáta jegyző