Határozat száma:
207/2007 2007.11.20.

Tárgya:
Tájékoztató a téli hó eltakarítási munkákra és forgalomra való felkészülésről.

Határozat:
1., A Képviselő-testület a téli hó eltakarítási munkákra és forgalomra való felkészülésről szóló tájékoztatást tudomásul veszi. Felhívja a Polgármesteri Hivatal figyelmét, hogy a hó eltakarításhoz szükséges tartalék erőkről (gépekről) időben gondoskodjanak. A Hivatal hivatalos úton haladéktalanul keresse meg a MOL lakótelep üzemeltetését végző Fókusz-Kom Kht. -t, hogy a téli hó eltakarításra, síkosság mentesítésre milyen személyi, tárgyi (gépi) feltételekkel rendelkezik, azt milyen módon kívánja megoldani és szükség esetén fel kell ajánlani a városi kapacitást is a feladat MOL lakótelepen történő megoldásához.
A Polgármesteri Hivatal kezdeményezzen együttműködési megállapodást a nemzeti közútkezelő hatósággal a főközlekedési útvonalak hó eltakarításával és költségviselésével kapcsolatosan.

2., A Képviselő-testület fontosnak tartja, hogy - a Polgármesteri Hivatal részéről Gurics Zoltán, Vincze Levente és Bikki Péter munkatársak munkaidőn kívül - heti váltásban - az ügyelet ellátásában, - mint ügyeletvezetők vegyenek részt.

3., A Képviselő-testült elrendeli az intézmények szóróanyaggal való ellátását.


Határidő:
Azonnal, illetve folyamatos

Felelős:
Bertalanits István ügyvezető igazgató
Csiba Zoltán mb. ügyvezető
Gurics Zoltán műszaki-kommunális ügyintéző