Határozat száma:
71/2008 2008.03.27.

Tárgya:
Beszámoló a lejárt határidejű Képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról, a két ülés közötti fontosabb tárgyalásokról, intézkedésekről, az önkormányzati bizottságok munkájáról, döntéseiről

Határozat:
/C/
A Képviselő-testület Komárom Város Önkormányzata által kiírt környezetszépítési pályázat keretében a Képviselő-testület által kijelölt bíráló bizottság döntési javaslatát a nyertes személyek, szervezetek és intézményi pályázatok tekintetében a mellékelt kimutatás szerint tudomásul veszi. A nyertes önkormányzati intézmények részére a pályázott célra az elnyert összegeket a gazdasági hivatalon keresztül intézményfinanszírozásként kell folyósítani. A nem önkormányzati fenntartású intézmények, társadalmi, civil szervezetek és magánszemélyek részére a támogatás támogatási szerződés keretében folyósítható. A pályázott cél megvalósulásáról szakmai beszámoló és számlák benyújtásával el kell számolni. A magánszemélyek részére nyújtott támogatás adóköteles, melyre a nyertes figyelmét fel kell hívni.
A Képviselő-testület a pályázat keretében a szakmai bizottság javaslatára a Komárom-Esztergom Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítványt 70 E Ft környezetszépítési céltámogatásban részesíti.


Határidő:
Azonnal

Felelős:
Dr. Szöllősy Ferenc címzetes főjegyző
Herold Ferenc főkertész