Határozat száma:
78/2008 2008.04.01.

Tárgya:
Mikrotársulás létrehozása gyermekjóléti és családsegítő feladatok ellátására.

Határozat:
1. A Képviselő-testület társulást hoz létre Csép, Kisigmánd, Mocsa települések önkormányzatai Képviselő-testületeivel és társulási megállapodást köt a gyermekjóléti és családsegítési feladatok ellátására 2008. június 1-től. A Képviselő-testület elfogadja Csép-Kisigmánd-Komárom-Mocsa Családsegítő és Gyermekjóléti Mikrotársulás társulási megállapodását az 1. számú melléklet szerint. A Képviselő-testület felhatalmazza a Polgármestert a mikrotársulási megállapodás aláírására.
2. A Képviselő-testület 2008. június 1-jei hatállyal megszünteti a Mocsa Községgel 1998. december 21-én kötött, és 1999. január 1-jén módosított megállapodását a gyermekjóléti és családsegítési feladatokra.
3. A Képviselő-testület a 2.számú melléklet szerint módosítja a Komárom Város Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat Alapító Okiratát. Felhatalmazza a Polgármestert a Címzetes Főjegyző ellenjegyzése mellett az alapító okirat aláírására.
4. A Képviselő-testület felkéri a Polgármesteri Hivatalt, hogy intézkedjen az intézmény működési engedélye módosítása iránt.


Határidő:
Azonnal

Felelős:
Dr. Halász Károly osztályvezető
Dr. Szeidl Bernadett aljegyző
Dr. Szöllősy Ferenc címzetes főjegyző
Zatykó János polgármester