Határozat száma:
217/2022 2022.08.22.

Tárgya:
Komárom Város új településrendezési eszközeinek készítésével kapcsolatos közbenső döntés meghozatala

Határozat:
1. Komárom Város Önkormányzat Képviselő-testülete településfejlesztési koncepció és településrendezési eszközök felülvizsgálatának partnerségi egyeztetését lefolytatta a településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI. 8.) Korm. rendelet 38-39. §-aiban előírtaknak megfelelően.

2. A partnerségi véleményezés során a tervezettel kapcsolatban a partnerektől nem érkezett vélemény, ezért Komárom Város Önkormányzat Képviselő-testülete a partnerségi egyeztetést lezárja.

3. Komárom Város Önkormányzat Képviselő-testülete elfogadja a településfejlesztési koncepció és településrendezési eszközök felülvizsgálatával kapcsolatban az érintett államigazgatási szervektől beérkezett véleményeket, az azok alapján történt változtatásokat és az el nem fogadott vélemények indokolását az előterjesztés 4. melléklete szerinti tartalommal, valamint az egyeztető tárgyalás során készült jegyzőkönyvben foglalt nyilatkozatokat.



Határidő:
2022.10.31.

Felelős:
Dr. Molnár Attila polgármester