Hírek
2016. 02. 04.
Mozgalmas évet zártak a nyugdíjasok

Február 2-án évnyitó közgyűlésre várták a Komáromi Nyugdíjas Egyesület tagjait. Az eseményt a Közösségi Házban szervezték meg, amit szépen megtöltött a népes gyülekezet. Három fő napirendi programot tárgyaltak, elfogadták az alapszabály módosítását, elnöki és gazdasági beszámolók hangzottak el, és ismertették a 2016-os évre vonatkozó programokat is.- A 2015-ös volt az első év, ami teljes egészében az elnökletem alatt telt. Büszke vagyok arra, hogy egyesületünk tagjai összekovácsolódtak, most 123-an vagyunk, ebből 111 hölgy és 12 úr, ezért a férfiak csatlakozását még várjuk - mondta a Komáromi Nyugdíjas Egyesület elnöke, Szabó Edit.

A szervezet igen mozgalmas évet tudhat maga mögött, sokat kirándultak, rendszeresen jártak színházi előadásokra, és egészségmegőrző előadásokat is rendszeresen hallgattak. A fakultatív programok közt nagy sikere volt a férfinapnak, ellátogattak a szőnyi ásatások nyílt napjára, részt vettek hulladékgyűjtésben, és faültetésben, sőt megtanulták az újraélesztés, és a helyes defibrillátor-használat alapjait is.

- Nagyon örülök, hogy ilyen nyitottak a tagok, hogy szívesen részt vesznek az egyesület eseményein. Megünnepeltük 75 év felettiek születésnapját, idén Bakonybélbe csaljuk majd el őket, ahol megnézzük a csillagvizsgálót, és a gyertyamanufaktúrát - tudtuk meg Szabó Edittől.

Az Egyesület a város támogatását élvezi, emellett a befizetett tagdíjakból és a hozzájárulásokból finanszírozzák a kirándulásokat. A vezető bízik abban, hogy jó hírük tovább terjed, és még többen csatlakoznak hozzájuk.Rendezvénynaptár

.

H
K
Sz
Cs
P
Szo
V

Érték és Hagyomány

a városi értéktár kiadvány

Hírlevél feliratkozás

A feliratkozást követően minden nap egy összefoglaló emailt fog kapni a napi hírekről, eseményekről, aktualitásokról.

Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot