Hírek

Jókai Hétvége a Monostori erődben
A Monostori erőd július 29. és 31. között második alkalommal rendezi meg a Jókai Hétvége elnevezésű hagyományteremtő történelmi rendezvényét.ESEMÉNYEK

Lake Up FEsztivál Észak-Komáromban

Lake Up Fesztivál Észak-Komáromban, 2016. 07. 29-30. Holt-Vág. További információ: www.lakeup.sk / facebook.com/LakeUpFestival.
ESEMÉNYEK

Francia kapcsolat

Nemrég 22 fős küldöttség érkezett a franciaországi Wavigniesből Komáromba. A Párizs melletti kisvárossal 1993 óta tart a kapcsolat.
ESEMÉNYEK

15. Nemzetközi Amerikai Autó Fesztivál

15. Nemzetközi Amerikai Autó Fesztivál - 2016. 08. 4-7. Komárom, Monostori erőd. További információ: www.usacar.hu.
ESEMÉNYEK

Nehezen éltünk, de szeretetben!

Július 20-án, szerdán 95. születésnapját ünnepelte Tóth Lajosné, Irénke néni, aki ajándékcsomagot, és miniszterelnöki díszoklevelet vehetett át.
ESEMÉNYEK

Csobbanó Fesztivál a Brigetio Gyógyfürdőben

Csobbanó Fesztivál a Brigetio Gyógyfürdőben. 2016. július 23. szombat, 10.00 órától. Szátrvendég: Bereczki Zoltán! További programok a plakáton!
ESEMÉNYEK

Velem volt az Isten!

Július 14-én dr. Molnár Attila polgármester és Hamrák Zsófia képviselőasszony köszöntötte fel a 90 éves Mészáros Benőnét.
ESEMÉNYEK

Nyílt nap a Vásártéren és kiállítás a múzeumban

Nyílt nap a Vásártéren - Brigetiói díszpáncélok / 25 év a vásártéri feltárások tükrében - 2016. 07. 27. 14 óra, Vásártér / 16 óra, Klapka György Múzeum
SPORT

Új műfüves pályát avattunk

A két évvel ezelőtt felavatott nagyméretű műfüves pálya után, július 7-én kisméretű, 20x40 méteres műfüves pályát adtak át a Czibor Zoltán Sporttelepen.
SPORT

Megvan az NB III sorsolása: íme a Tatabánya csoportja

A Győri ETO csapatával a következő szezonban is meccselhet a Bányász, de jön a nemrég az osztályba felkerült Komárom is!
SPORT

Világcsúcs: 275 és fél kilót húzott fel a komáromi erőemelő!

Kiss László komáromi erőemelő aranyérmet szerzett az Európa-bajnokságon. Bán Lajos is a dobogó legmagasabb fokára állhatott, míg Pfeifenróth Tamás ezüstérmet érdemelt ki.
Tovább


Rendezvénynaptár

.

H
K
Sz
Cs
P
Szo
V

Hírlevél feliratkozás

A feliratkozást követően minden nap egy összefoglaló emailt fog kapni a napi hírekről, eseményekről, akutalitásokról.

Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot