Hírek

Új tornatermet kapott a Jókai,
a Petőfi pedig korszerű sportpályát
A két intézmény felújított sporttereit november 19-én közösen adta át a helyi és a megyei önkormányzat, a Tatabányai Tankerületi Központ, valamint a kivitelezést végző cég.ÖNKORMÁNYZAT

Ingyenesen étkezhet valamennyi komáromi bölcsődés és óvodás

Dr. Molnár Attila polgármester a fentiekkel kapcsolatban elmondta, kiemelt feladatnak tartja a városunkban élő családok támogatását, erkölcsi és anyagi megbecsülését.
SPORT

Együtt mozdult a Petőfi

Éjszakába nyúló sportprogramot szerveztek a Petőfi iskolában november 16-án, amellyel Kiss Jánosra, az iskola egykori igazgatóhelyettesére is emlékeztek.
ESEMÉNYEK

Fókuszban az egészség

A hétvégén városunkban az egészséges életmódé volt a főszerep. A Közösségi Házban a Vöröskereszt, az Arany 17-ben a Családsegítő rendezett egészségnapot.
ESEMÉNYEK

Komárom lett az „Év települése” a Virágos Magyarország versenyen

Komárom a 324 indulót felvonultató közép-dunántúli régiót képviselte. A díj elismerés városunk dinamikusan fejlődő zöldfelület fenntartási és városszépítő munkájáért.
ESEMÉNYEK

„A jócselekedet önmagában hordozza a jutalmat”

2018-ban Salkaházi Sára-díjat kapott Dr. Sólymos Márta, nyugalmazott belgyógyász főorvos, és Illésné Süvegh Anetta, a Tám- Pont Családsegítő munkatársa.
ESEMÉNYEK

Osztály vigyázz!

November 15-én a Városházán köszöntötték Komárom pedagógusainak három nemzedékét: a pályakezdőket, a nyugdíjba vonulókat, valamint a színes diplomás pedagógusokat.
SPORT

Emberfeletti teljesítmény

Szőnyi Ferenc nyerte meg a New Orleansban megrendezett 10x-es Iron Man versenyt, magyar idő szerint csütörtök este, több mint 8 nappal a rajt után.
ÖNKORMÁNYZAT

Baráti látogatáson járt nálunk Keszegh Béla

Észak-Komárom frissen megválasztott polgármestere dr. Molnár Attilával folytatott tárgyaláson Észak és Dél-Komárom együttműködésének folytatásáról.
SPORT

Dobogós helyen végzett Grónai

Az Alexandros Muay Thai Gym vezetőedzője és versenyzője ezúttal bronzérmet szerzett a római ICO és WKA világbajnokságon.
ESEMÉNYEK

Faültetés zajlott a hősi temetőben

A városszépítő-környezetvédelmi akciót a Komáromi Erődök Barátainak Egyesülete szervezte az I. világháború lezárásának 100. évfordulója alkalmából.
Tovább


Rendezvénynaptár

.

H
K
Sz
Cs
P
Szo
V

Érték és Hagyomány

a városi értéktár kiadvány

Hírlevél feliratkozás

A feliratkozást követően minden nap egy összefoglaló emailt fog kapni a napi hírekről, eseményekről, aktualitásokról.

Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot