Hírek

Komáromi advent
A korábbi évek hagyományaihoz híven idén is több programmal kedveskedik az önkormányzat a komáromiaknak az adventi időszakban.ESEMÉNYEK

Átadták az új elektromos töltőállomásokat

Az egyik a Bem József utca és a Czuczor Gergely utca csatlakozásánál található parkolóban, a másik pedig a Szent László utcai Corner Hotel előtt található.
ESEMÉNYEK

Komáromi fiatal a Nemzeti Ifjúsági Tanács elnökségében

A szervezet döntéshozó tagjainak sorába Turi Ádámot is beválasztották.
SPORT

Két bronzot is hoztak a petőfis tornászok

Elindult versenyszezon. A Petőfi tornászai immár két alkalommal is összemérték tudásukat kortársaikkal. Legutóbb, az elmúlt szombaton rendezett fővárosi Rákoskerti Torna Kupán, ahol az iskola négy csapattal mutatkozott be.
ESEMÉNYEK

Lehelyezték az új szolgáltatóház alapkövét

A projektnek köszönhetően teljesen új arculatot kap majd az eddig elhanyagolt és kihasználatlan terület. A helyszínen egy számos közfunkciót ellátó szolgáltatóház épül.
SPORT

Csodaszép eredmények születtek az év utolsó fitkid versenyén

November 30-án Törökbálinton jártak a KVSE fitkides lányai. A versenyen közel 300 gyakorlatot tekinthettek meg az érdeklődők.
ESEMÉNYEK

Babazsúr a Városházán

Tegnap délután, ahogy az már hagyományosan lenni szokott, dr. Molnár Attila polgármester látta vendégül az újszülött babákat és családjaikat.
ESEMÉNYEK

Összeért a hidunk!

Ma délelőtt a szakemberek behelyezték az utolsó elemt is az új komáromi Duna-híd szerkezetébe, ezzel az átkelő összeért a szlovák oldal felől épített szakasszal.
SPORT

Seregnyi díjat söpörtek be az úszók

November 23-án Veszprémben folytatódott a Vas-Veszprém Megyei Úszósuli Körverseny második fordulója, 26 dobogós helyezést értek el a komáromi úszók.
HIRDETMÉNY

HIRDETMÉNY: zárva tart a tengerészettörténeti gyűjtemény

A Komáromi Klapka György Múzeum DDr. Juba Ferenc magyar tengerészettörténeti gyűjteménye 2019. december 2-tól 2020. január 20-ig zárva tart.
EGÉSZSÉGÜGY

Felavatták a mentőállomás felújított udvarát

Helyi vállalkozók és az önkormányzat összefogásával, mintegy 15 millió forint értékben sikerült felújítani a komáromi menőállomás udvarát.
Tovább


Rendezvénynaptár

.

H
K
Sz
Cs
P
Szo
V

Érték és Hagyomány

a városi értéktár kiadvány

Hírlevél feliratkozás

A feliratkozást követően minden nap egy összefoglaló emailt fog kapni a napi hírekről, eseményekről, aktualitásokról.

Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot