Hírek

Hétvégi programok városunkban
A hétvége számos vonzó kikapcsolódási lehetősségel vár minket városszerte. A részletes programokért kattintson tovább!GAZDASÁG

A helyi adó a fejlesztések alapja

Városunk legmagasabb helyi iparűzési adót befizető cégeinek vezetőit köszöntötte dr. Molnár Attila polgármester a Monostori erődben, február 22-én.
EGYHÁZ

A megyei református presbiterek találkoztak

A „Gondolkozás a „semper reformanda” hitelv aktuális kérdéseiről” mottójú konferencián közel háromszázan vettek részt.
SPORT

Szépen szerepeltek a karatésok a Kodomo kupán

Az elmúlt hétvégén rendezték meg a Kodomo kupát, amelyen a komáromi Tempo Karate Egyesületet Pataki László, Véber Éva és Albert Patrik képviselte.
SPORT

Ezüstérmet szereztünk a hétvégi floorball Final Four-on

A Magyar Kupa négyes döntőjébe az idei esztendőben három komáromi csapat is bekerült. A férfiak és a nők is a második helyen végeztek.
ESEMÉNYEK

Virtuális bajnokságot rendezett a DiViSz

A DiViSz tagjai, a tavaly nyári rendezvény sikerén felbuzdulva ismét Xbox-FIFA bajnokságra várták a fiatalokat február 17-én az Arany 17. Rendezvényközpontba.
OKTATÁS

23. alkalommal rendezték meg a rangos Jókai-napot

A Jókai Mór Gimnáziumban kétévente rendezik meg a városunk híres szülöttjéről, az iskola névadójáról elnevezett összkulturális eseménysorozatot, a Jókai-napot.
ESEMÉNYEK

A legédesebb Kisleány - tortakóstolás a Jánoska Cukrászdában

Akár két tortával is esélyes lehet a komáromi Jánoska Cukrászda tulajdonosa, Sztaracsek Ádám arra, hogy édességeivel elnyerje az idei Magyarország tortája címet.
ESEMÉNYEK

Önkéntesek takarították ki a kórházkertet

Az elmúlt szombaton, ahogy az minden évben lenni szokott, ismét rendbe tették a Selye János Kórház természetvédelmi oltalom alatt álló kertjét.
KULTÚRA

Jubileumi reneszánsz nap Szőnyben

A Komárom-Esztergom Megyei Népművészeti Egyesület immár tizedik alkalommal rendezi meg a reneszánsz napot a szőnyi Petőfi Sándor Művelődési Házban.
ESEMÉNYEK

A kommunista diktatúrák áldozatainak emléknapja

A kommunista diktatúrák áldozatainak emléknapján Medveczky Szabolcs: Mennyit bír ki az ember? című zenés sorstragédiáját mutatják be a Jókai moziban, február 26-án, 18.00 órától.
Tovább


Rendezvénynaptár

.

H
K
Sz
Cs
P
Szo
V

Érték és Hagyomány

a városi értéktár kiadvány

Hírlevél feliratkozás

A feliratkozást követően minden nap egy összefoglaló emailt fog kapni a napi hírekről, eseményekről, aktualitásokról.

Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot