Hírek

Újabb 200 milliót nyert a város!
Komárom idén is sikerrel szerepelt a kormányzat által a jól gazdálkodó önkormányzatok részére kiírt pályázaton. Városunk újfent 200 milliót nyert.ESEMÉNYEK

Az I . világháború komáromi áldozataira emlékeztek

Idén, a doni katasztrófa 74. évfordulóján mindkét világégés hősi halottjai előtt lerótták kegyeletüket. Az eseményen tiszteletét tette dr. Molnár Attila polgármester is.
SPORT

Tapsonyi a 18. helyen végzett az országos bajnokságon!

Az idei év első kerékpáros versenyét, a Cyclocross Országos Bajnokságot, január 8-án rendezték meg. A viadalon a Brigetio Kerékpáros Sportegyesület képviselte városunkat.
SPORT

Eredményes a thai box utánpótlás

Néhány éve kezdett el az utánpótlás neveléssel foglalkozni profi thai box világbajnokunk, Grónai Sándor. Tanítványai eddig valamennyi versenyen dobogós helyen végeztek.
SPORT

Dobd a kosárba!

A fenti mottóval hat éve működik sikerrel városunkban a Magyar Kosárlabda Szövetség programja. A kezdeményezés célja, hogy az alsó tagozatosokkal megszerettessék a sportágat.
SPORT

12 éves komáromi úszó a Jövő Bajnokai programban

Takács Fábió, a Komáromi Úszóklub SE. 12 éves úszója négy év kitartó edzésmunkával beküzdötte magát a Magyar Úszó Szövetség Jövő Bajnokai programjába.
ESEMÉNYEK

Megemlékezés az I . világháború komáromi áldozatairól

Időpont: 2017. január 14. szombat, 15.00 óra, helyszín: Monostori erőd. Az esemény szerzevője a Komáromi Erődök Barátainak Egyesülete.
ESEMÉNYEK

Mentési gyakorlat a Rüdiger tavon

A megyében egyik önkormányzata sem jelölt ki korcsolyázásra alkalmas területet a szabad vizeken, ennek ellenére szinte az összes tavon látni téli sportot űző embereket.
ESEMÉNYEK

Aktualitások az állatvédőknél

Majdnem teltházzal üzemel a Rex Állatvédő Egyesület telephelye. Több mint félszáz kutyáról gondoskodnak, melyek többsége kan.
ESEMÉNYEK

Nem hagynak senkit az utcán!

November 1-je és április 30-a között tart a téli időszak a hajléktalanszállón. Ilyenkor 10 férőhellyel többet biztosítanak az utcán élőknek.
KULTÚRA

Szabó Magda darab a magyar kultúra napján

A magyar kultúra napja alkalmából január 23-án, 18.00 órától, Szabó Magda Az ajtó című darabját mutatja be a Spirit Színház a Jókai moziban.
Tovább


Rendezvénynaptár

.

H
K
Sz
Cs
P
Szo
V

Hírlevél feliratkozás

A feliratkozást követően minden nap egy összefoglaló emailt fog kapni a napi hírekről, eseményekről, aktualitásokról.

Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot