Hírek

Együtt újra sikerülhet!
Dr. Molnár Attila polgármester folyamatosan tájékoztatja a komáromiakat az aktuális helyzetről. Ezúttal egy összefoglalót közlünk az elmúlt hetek eseményeiből.ESEMÉNYEK

Azért jöttünk, hogy átadjuk a fantasztikus hidat!

Európát ma a csehek, a lengyelek, a szlovákok és a magyarok építik! - jelentette ki a miniszterelnök Komáromban a Monostori híd átadásán.
KULTÚRA

Új csoportot indított a Garabonciás

Az iskolakezdéssel egyidőben újra elindult a néptáncoktatás városunkban, a Garabonciás Táncegyüttes a 3 – 6 évesek részére indított csoportot. A foglalkozások keddenként 16.45 és 17.30 között folynak a Közösségi Házban.
SPORT

Elindult az SZPK csapatok bajnoksága

Hosszú kihagyás után az OB1-es férficsapat szeptember 20-án játszott először tétmeccset, ahol 15:4 arányban győzték le a Dunai Krokodilokat.
ESEMÉNYEK

Adományt nyújtott át a Rotary a Máltai helyi csoportjának

A 24 tagot számláló 1997 óta működő komáromi szervezet ez alakommal egy kerti kiülőt, illetve egy masszázsfotelt ajándékoztak a Szeretetszolgálatnak.
SPORT

A KVSE csapatai is elindultak a bajnokságokban

A koronavírus első hulláma után minden szakszövetség meghatározta, hogy az adott sportágban milyen biztonsági előírásokat kell betartani. Augusztustól a KVSE valamennyi gyermek és felnőtt csapata elkezdte a felkészülést és elindultak a bajnokságok is.
SPORT

Kiváló eredményeket értek el a komáromi fitkides lányok

omogyi Lola a dobogó legfelső fokára állhatott fel, Erdős Jennifer a második, Kocsi Horváth Eliza nyolcadik, Köbli Dorka pedig a kilencedik helyen végzett.
ESEMÉNYEK

Gyalogtúrán a Színes Óvoda

Az európai mobilitási hét keretében a nagycsoportosok szeptember 19-én felfedező túrára indultak, ahová a szüleik is elkísérték őket. Az úti cél a közelben fekvő Szőnyi-sziget volt.
KORONAVÍRUS

Szabályok járvány idején

A viszonylagosan nyugodt nyári periódus után rohamosan nőni kezdett hazánkban a Covid19 vírus által okozott megbetegedés szám. A második hullámmal kapcsolatos tudnivalókról dr. Kreft-Horváth Loránd, egészségügyért felelős alpolgármestert kérdeztük.
SPORT

Kiemelkedő eredményeket hoztak a bringások

A járvány miatt a Brigetio Kerékpáros Sportegyesületet idén csupán kisebb létszámban indulhatott a versenyeken, az eredmények ennek ellenére nagyon jók! Kiemelkedő Kuba Roland teljesítménye, aki a szlovákiai országos időfutam bajnokságon harmadik helyezést ért el.
ESEMÉNYEK

Legyen neked is élménygazdaságod!

A Kisléptékű Termékelőállítók és Szolgáltatók Érdekképviseletének Egyesülete, a kistermelők, a kézművesek, valamint a falusi agroturisztikai szolgáltatók képviseletét látja el...
Tovább


Rendezvénynaptár

.

H
K
Sz
Cs
P
Szo
V

Érték és Hagyomány

a városi értéktár kiadvány

Hírlevél feliratkozás

A feliratkozást követően minden nap egy összefoglaló emailt fog kapni a napi hírekről, eseményekről, aktualitásokról.

Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot