Hírek
GAZDASÁG

Gyereknap a városban

Az idei gyereknapon a Szabadság térre és a Brigetio Gyógyfürdőbe, illetve a Gyermekkönyvtárba várjuk a kicsiket és a nagyobbakat!
ESEMÉNYEK

A nemzeti összetartozás napja Komáromban

Az 1920-as trianoni békediktátum aláírásának évfordulójára emlékező, június 4-i nemzeti emléknaphoz kapcsolódva több rendezvényt is tartunk városunkban!
KULTÚRA

Hangszersimogató indult a városban

Az önkormányzat támogatásával valósul meg városunk óvodáiban a hangszersimogató címmel azaz úttörő program, amit a Halmos Béla-díjas Horsa István állított össze.
TURIZMUS

Hamarosan itt a strandszezon

Május 28-tól kezdődik a strandszezon a Brigetio Gyógyfürdőben. A nyári hónapokban tovább folytatódik a szaunatér felújítása.
ESEMÉNYEK

Isten éltesse Judit nénit!

Május 23-án ünnepelte 90. születésnapját Kálmán Jánosné tanítónő. A városvezetés otthonában köszöntötték fel Komárom szeretett „Judit néniét”.
EGÉSZSÉGÜGY

Véget ért az idei Kincset ér

Öt évvel ezelőtt indult útjára városunkban a Kincset ér egészségügyi prevenciós program, melynek célja, hogy egészségtudatos életmódra nevelje a gyerekeket.
SPORT

Testépítő és fitness verseny az erődben

Harmadik alkalommal tértek vissza a testépítők és a fitness versenyzők a Monostori erődbe, ahol a Baráth Gym szervezésében újra nemzetközi versenyre került sor.
KULTÚRA

A NőisÉG, mely földre száll

A nőiség jelent meg Nagy Judit galériájának második kiállításán, amely május 21-én nyílt meg. Huszonhat alkotó közel 90 művét tekinthették meg az érdeklődők.
SPORT

Sportlövészetért díjat kapott Komárom

Május 23-án a fővárosban dr. Molnár Attila polgármester vette át a Magyar Sportlövők Szövetsége által alapított sportági kitüntetést.
SPORT

Úszóversenyt rendezett városunk

Május 21-én a Komáromi Úszóklub SE rendezte a megyei úszóbajnokság első, komáromi fordulóját a Brigetio Gyógyfürdő versenymedencéjében.
Tovább


Rendezvénynaptár

.

H
K
Sz
Cs
P
Szo
V

Hírlevél feliratkozás

A feliratkozást követően minden nap egy összefoglaló emailt fog kapni a napi hírekről, eseményekről, akutalitásokról.

Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot