Hírek

Mesterségek dicsérete a Szabadság téren
Felnőtt és gyermekprogramok, vásár, kézműves foglalkozások, népi körhinta, borudvar, játszóház. Koncertet ad a Margaret Island, Péter Szabó Szilvia, a Kerekes Band és Tóth Reni.ESEMÉNYEK

Kulturális örökségünk nyomában

Komárom idén is csatlakozott az európai kulturális örökség napjaihoz. Szeptember 15-én és 16-én ingyenes programokkal várta az érdeklődőket az erőd és a múzeum.
ESEMÉNYEK

125 éve született Endresz György

A „Justice for Hungary” óceánrepülő pilótájának tiszteletére az Endresz Csoport egy héten át tartó programsorozatot, repüléstörténeti emléknapokat szervezett.
ÖNKORMÁNYZAT

Dr. Molnár Attila az év polgármestere!

A közel negyedszázados múltra visszatekintő díjat a Városi polgármesterek randevúja elnevezésű rendezvényen adták át Hajdúszoboszlón.
EGÉSZSÉGÜGY

Megkezdődött az idei tanév Kincset ér programja

Egy pályázatnak köszönhetően további forrásokat nyert a projekt, így az idei tanévben várhatóan tovább bővül majd az egészségügyi program.
TURIZMUS

Határon átnyúló biciklikölcsönző-rendszer épül ki tavaszra

Két ország kilenc települése vesz részt annak a határon átnyúló kerékpárkölcsönző rendszernek a kiépítésében, amely 1,9 millió euróból valósul meg 2018-ban és 2019-ben.
ESEMÉNYEK

Minket a saját kultúránk illet! (Cseh Tamás)

Színes programokkal várunk minden kedves résztvevőt az európai kulturális örökség napjai rendezvénysorozatra szeptember 15-én és 16-án, melyhez a Monostori erőd és a múzeum is csatlakozott.
ESEMÉNYEK

Ősszel érik, babám

Szőnyben az egyik legnagyobb helyi ünnep a szüreti falunap. A szeptember 8-ai mulatságot hagyományos lovas felvonulás is színesítette.
SPORT

Komáromi ezüst a junior vb-n

A komáromi Pekler Zalán ezüstérmet nyert a kisöbű szabadpuska fekvő testhelyzetű számban a dél-koreai Csangvonban zajló sportlövő-világbajnokságon.
TURIZMUS

A Brigetio Gyógyfürdő lett az év legnépszerűbb fürdője megyénkben!

Augusztus 31-én lezárult Az Év Fürdője 2018 szavazás. A Brigetio Gyógyfürdő a verseny történetében eddigi legjobb helyezését érte el.
ESEMÉNYEK

70 éves a Komáromi Horgászegyesület

A tagság, az idén 65. születésnapját ünneplő társzervezettel, a Szőnyi Horgászegyesülettel közösen nemrég két versenyt is lebonyolított...
Tovább


Rendezvénynaptár

.

H
K
Sz
Cs
P
Szo
V

Érték és Hagyomány

a városi értéktár kiadvány

Hírlevél feliratkozás

A feliratkozást követően minden nap egy összefoglaló emailt fog kapni a napi hírekről, eseményekről, aktualitásokról.

Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot