Hírek

Európa-bajnok a Pekler-Mészáros
junior puskás vegyespáros!
A komáromi Pekler Zalán, Mészáros Eszter kettős aranyérmet nyert a junior puskások vegyespáros számában szerdán a wroclawi légfegyveres Európa-bajnokságon.ESEMÉNYEK

Építsd fel! közös képzésen vettek részt a komáromi és a tatai diákok

A cél az, hogy folyamatosan támogassák ezeket a szervezeteket, hogy helyben, valamint regionális és országos szinten is minél hatékonyabban működjenek együtt.
KULTÚRA

Kiállítás a Szent Korona Komáromba érkezésének és V. László születésének évfordulójára

Elek József trombitaszólójával nyílt meg a Szőnyi Alkotóműhely tárlata február 24-én a Petőfi Sándor Általános Iskolában. A művészeti kör tagjai szívesen merítenek ihletet városunk történelmi eseményeiből.
ESEMÉNYEK

Csudijó téltemető program volt!

Színes, vidám programot rendezett február 23-án vasárnap a Csudijó Egyesület, a szőnyi Kossuth utca 37. alatti Csudijó Udvarban.
ESEMÉNYEK

A kommunizmus áldozatainak emléknapja

A kommunista diktatúrák áldozatainak emléknapján filmvetítéssel emlékezünk. A Jókai moziban február 25-én, 18.00 órától mutatják be Zsigmond Dezső: A Sátán fattya című háborús filmdrámáját. A vetítés ingyenes!
SPORT

Elismerést kaptak a karatésok

Néhány napja díjazták a Magyar Karate Szakszövetségben a 2019-ben kiemelkedő eredményt elért versenyzőket, Csajághy Leventét és Pataki Bencét.
ESEMÉNYEK

Egy napra megnyílt a Kecskés László Emlékház

Először láthatták az érdeklődők a Kecskés László Emlékházat az idegenvezetők világnapján, február 22-én szombaton. A komáromi múzeumalapító, helytörténész Vág utca 8. szám alatti házát egy éve vásárolta meg városunk az örökösöktől.
ESEMÉNYEK

Reneszánsz nap: kézművesekkel, mesejátékkal és táncházzal

Tavaszváró napra várták az érdeklődőket szombaton a szőnyi Petőfi Sándor Művelődési házba. Nyikus Anna főszervező kiemelte, 2008-ban volt a reneszánsz éve, azóta minden évben megrendezik az egész napos programot.
ZÖLD KOMÁROM

Ismét rendbe tették a kórházkertet

Szép számmal jöttek össze segítő helyiek, önkéntesek szombaton, hogy kitakarítsák, megtisztítsák a szőnyi Selye János Kórház parkját.
SPORT

Mindkét petőfis csapat a dobogón

Február 15-én a fővárosban rendezték meg a torna diákolimpia fiú országos elődöntőjét, ahol korcsoportonként kilenc-kilenc csapat mérte össze a tudását. A Petőfi diákjai nagyszerű eredményeket értek el!
ESEMÉNYEK

Arannyal tért haza a komáromi cukrász

Idén újra megrendezték az IKA Kulináris Olimpiát. Rendhagyó módon Erfurt helyett ezúttal Stuttgart adott otthont a neves eseménynek. Podmaniczky Krisztina „Kricky” ismét aranyérmet hozott!
Tovább


Rendezvénynaptár

.

H
K
Sz
Cs
P
Szo
V

Érték és Hagyomány

a városi értéktár kiadvány

Hírlevél feliratkozás

A feliratkozást követően minden nap egy összefoglaló emailt fog kapni a napi hírekről, eseményekről, aktualitásokról.

Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot