Hírek

Előkészületben a 26. Komáromi Napok
Közös sajtótájékoztatón ismertette a 26. Komáromi Napok programját dr. Molnár Attila Dél-, és Stubendek László Észak-Komárom polgármestere.SPORT

Második helyen a komáromi úszók

A tatabányai megyei bajnokság első fordulóján a Komáromi Úszóklub SE. sportolói 27 éremmel kezdték a négy szakaszra tervezett versenysorozatot.
SPORT

Tempós sikerek Mogyoródon

A szezon első versenyén vettek részt nemrég a tempósok fiatal karatékái Mogyoródon. A sportesemény a novemberi romániai fudokan világbajnokság első selejtezője is volt egyben.
ESEMÉNYEK

A kommunista diktatúrák áldozataira emlékeztünk

Városunk vezetői két helyszínen rótták le kegyeletüket, valamint bemutatásra került Koltay Gábor Gulág című daraja a Jókai moziban.
ESEMÉNYEK

Rendbe tették a kórházkertet

Február utolsó hétvégéjén a Városgazda Kft. munkatársai, helyi vállalkozók és önkéntesek tették rendbe ki a Selye János Kórház kertjét.
KULTÚRA

Reneszánsz nap zajlott Szőnyben

A Komárom-Esztergom Megyei Népművészeti Egyesület 25 alkotója vett részt a kilencedik alkalommal megrendezett reneszánsz napon a szőnyi Petőfi Sándor Művelődési Házban.
KULTÚRA

A Szent Korona Komáromban tartózkodására és V. László királyra emlékeztek

Az idén Észak-Komáromban tartott rendezvényen a Selye János Egyetem történész hallgatója, több díjnyertes pályamű szerzője, Bencze Dávid tartott előadást.
KULTÚRA

Őskori kirándulás az idegenvezetők világnapján

A Klapka György Múzeum harmadik alkalommal csatlakozott az idegenvezetők világnapjához. Az érdeklődőket ezúttal Komárom őskorába kalauzolták vissza.
SPORT

Úszóink 20 érmet nyertek

Február 18-án Százhalombattán, a Szalai János Emlékversenyen 20 érmet érdemeltek ki a legfiatalabb komáromi úszók.
KULTÚRA

Hegedűs arany a Sistrumon

Az Egressy Béni Zeneiskolát Nagy Anna Mária 2. osztályos tanuló képviselte, akit a szakavatott zsűri arany minősítéssel jutalmazott.
ESEMÉNYEK

A kommunizmus áldozataira emlékezünk

Február 24-én, este 18 órakor mutatják be a Gulág című zenés történelmi játékot a Jókai moziban, Koltay Gábor rendezésében. A darabbal a kommunista diktatúrák áldozataira emlékezünk. Az előadás ingyenes!
Tovább


Rendezvénynaptár

.

H
K
Sz
Cs
P
Szo
V

Hírlevél feliratkozás

A feliratkozást követően minden nap egy összefoglaló emailt fog kapni a napi hírekről, eseményekről, aktualitásokról.

Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot