Hírek

Komárom, a mi otthonunk
Milyen is egy városvezető napja? Nagyon sűrű és mozgalmas. Nemrég elkísértük dr. Molnár Attila polgármestert valamennyi tárgyalására és megbeszélésére, hogy megtudjuk, hogyan is telik egy átlagos munkanapja.TURIZMUS

Családi élménymedence épülhet

A közeljövőben új beltéri élménymedencével gazdagodhat a Brigetio Gyógyfürdő. A részben pályázati forrásból, részben önerőből tervezett beruházás részleteinek kidolgozása, a pontos műszaki tartalom meghatározása jelenleg gőzerővel folyik.
ESEMÉNYEK

Köszönet a boldog évekért!

1929-ben a Miskolc melletti Felsődobszán született Kisvárdai Laci bácsi, aki október 9-én ünnepelte 90.születésnapját. Dr. Molnár Attila polgármester és dr. Kreft-Horváth Loránd alpolgármester otthonában, családi körben köszöntötték fel.
ESEMÉNYEK

A vértanúkra emlékeztek

Szombaton az Aradi vértanúk terén a Szent Imre Római Katolikus Általános Iskola diákjai méltó módon idézték fel a százhetven évvel ezelőtti eseményeket.
SPORT

Aranyeső hullott a karatésokra

27 egyesület közel 300 egyéni versenyzője adta le jelentkezését az I. Shotokan Liga WKF országos bajnokságra. A versenyt az elmúlt hétvégén rendezték Budapesten.
SPORT

Győzelem született a nógrádi megyeszékhelyen

Horváth Martin kezét 60 kg-ban a profi muay thai szabályrendszerben egyhangú pontozásos győzelem után emelték a magasba bírák.
ESEMÉNYEK

Komáromban megalakult a Magyar Pásztorkutyák Világszövetsége

A komáromi nemzetközi kutyakiállítás hétvégéjén megalakult a Magyar Pásztorkutyák Világszövetsége, amely az öt magyar pásztorkutya fajta népszerűsítését tűzte ki célul.
ESEMÉNYEK

Díszoklevelet kapott a Nőklub és a mentőállomás vezetője

Dr. Molnár Attila polgármester október 2-án délelőtt nyújtotta át a kitüntető címeket tartalmazó okiratokat.
ESEMÉNYEK

Új udvart kapott a Csillag Óvoda is

A játszóeszközöket szeptember 24-én adta át hivatalosan, a fennállásának 40. évfordulóját ünneplő intézmény részére dr. Molnár Attila polgármester.
SPORT

Sportlövő Eb: ezüstérmes a férfi puskacsapat 300 méteren

A Szabián Norbert, Péni István, Sidi Péter összeállítású magyar csapat a tolmezzói megmérettetés hétfői versenynapján állatott a dobogó második fokára.
ÖNKORMÁNYZAT

Katasztrófavédelmi közmeghallgatás volt a városházán

A mai közmeghallgatás teljes kép- és hanganyaga letölthető!
Tovább


Rendezvénynaptár

.

H
K
Sz
Cs
P
Szo
V

Érték és Hagyomány

a városi értéktár kiadvány

Hírlevél feliratkozás

A feliratkozást követően minden nap egy összefoglaló emailt fog kapni a napi hírekről, eseményekről, aktualitásokról.

Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot