Hírek
2020. 12. 07.
Online adventi programok az ünnepvárás jegyében

Komárom Város Önkormányzata és a Komáromi Városgazda Nonprofit Kft. az idei ünnepvárás idején, különleges meglepetésekkel készül a komáromiaknak, kicsiknek és nagyoknak egyaránt.


- December 6-án a Mikulás városunkba látogatott, hogy a manók segítségével Komárom nagyobb terein kirakhassa a gyerekeknek szánt ajándékait – nyilatkozta Zsédenyiné Horváth Krisztina, a Városgazda Kft. programszervezője.

A Szabadság téri Betlehem oldalára felkerült egy karácsonyi postaláda, melybe a gyerekek a Jézuskának szánt leveleiket dobhatják be. December 7-től online módon, további adventi programok is várják a komáromiakat, amelyet az „Advent Dél-Komáromban” Facebook-oldalon követhetnek az érdeklődők. Többek között ide várják a komáromiak adventi receptjeit, emellett elküldhetik a legszebb karácsonyi emlékeket, fotó vagy leírt történet formájában, melyeket a szervezők feltöltenek a közösségi oldalra. A program megálmodói mindezek mellett olyan fotókat is várnak, amelyek az otthoni dekorációt gazdagító angyalkákról készülnek.

Egy kedves civil akció is útjára indult a napokban. Az adventi időszakban a város különböző pontjain egy–egy ablakban gyúlnak majd ki az ünnepváró fények.

- A program „Komáromi adventi ablaknyitogató” néven indult, amely szintén rendelkezik Facebook-oldallal, ahol a helyiek nyomon követhetik, hogy melyik napon, hol nyílik ki az adventi ablak. A lefotózott ablakokról készült képeket az esemény Facebook-oldalra várják a civilek – mondta el Zsédenyiné Horváth Krisztina.

Rendezvénynaptár

.

H
K
Sz
Cs
P
Szo
V

Érték és Hagyomány

a városi értéktár kiadvány

Hírlevél feliratkozás

A feliratkozást követően minden nap egy összefoglaló emailt fog kapni a napi hírekről, eseményekről, aktualitásokról.

Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot