Hírek
2019. 06. 25.
Kezdődik a nyári diákmunka program

Július 1-től ismét indul a diákok nyári foglalkoztatását célzó munkaerőpiaci program. A projektet, amelynek elsődleges célja a korai munkatapasztalat-szerzés elősegítése, a Pénzügyminisztérium koordinálja, megvalósításában a megyei kormányhivatalok és a járási hivatalok vesznek részt. Komárom Város Önkormányzata várhatóan 50-60 diák foglalkoztatásával vesz részt a programban.

A diákok foglalkoztatása kétszer háromhetes turnusban történik július 1-je és augusztus 31-e között, napi 6 órában. A célcsoportba tartozó, 16-25 év közötti, nappali tagozaton, tanulói, vagy hallgatói jogviszonnyal rendelkező diákok az önkormányzati intézményeknél, illetve az önkormányzati tulajdonú gazdasági társaságoknál látnak el feladatot.

A részvétel feltétele az érvényes diákigazolvány vagy az iskolalátogatási igazolás és a jelentkezés. A nyilvántartásba vétel a KEM Kormányhivatal Komáromi Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztályán történik, illetve a kitöltött jelentkezési lap leadható a Komáromi Polgármesteri Hivatal humánpolitikai referensénél, Nagy Évánál. A nyilvántartásba vételhez szükséges a személyigazolvány, a lakcím-, az adó- és a TB-kártya, valamint a diákigazolvány vagy az iskolalátogatási igazolás.

További információ:

Nagy Éva
humánpolitikai referens
Tel.: 34/541 327
személyesen ügyfélfogadási időben: 1. emelet 3. ajtó.

Rendezvénynaptár

.

H
K
Sz
Cs
P
Szo
V

Érték és Hagyomány

a városi értéktár kiadvány

Hírlevél feliratkozás

A feliratkozást követően minden nap egy összefoglaló emailt fog kapni a napi hírekről, eseményekről, aktualitásokról.

Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot