Hírek

Folytatódik a nyári programkavalkád
a Brigetio Gyógyfürdőben
A következő eseményre e hétvégén, július 31-én, az országos „Strandok éjszakája” rendezvénysorozat keretén belül kerül sor. Az éjszakai fürdőzésre a létesítmény 20.30-tól 0.00-óráig várja a vendégeket.ESEMÉNYEK

Vakációóó!!! - nyári táborok

Az idei esztendőben is számtalan nyári tábor várja a kicsiket és nagyobbakat városunkban! A részleteket a csatolt plakátok tartalmazzák!
KULTÚRA

Operett örömünnepe Észak-Komáromban!

Lehár 150 címmel igazán emlékezetes zenés est elébe néznek azok, akik augusztus 6-án, pénteken, 19.00 órai kezdettel ellátogatnak az észak-komáromi Egressy Béni Városi Művelődési Központba.
SPORT

Hét komáromi is erősíti a vb-selejtezőre készülő U19-es női floorball csapatot

A magyar U19-es női válogatott Komáromban megkezdte a felkészülést szeptember 8-án induló világbajnoki selejtezőre.
KOMÁROM PODCAST

Komárom podcast: Rekreációs parkot adtak át a koppánymonostori városrészben

Új zöld területtel gazdagodhatott városunk, mely nem csak a koppánymonostori városrész lakóinak és a komáromiaknak nyújt teret a kikapcsolódásra és szabadidő eltöltésére, a környezetünkben élő madaraknak, rovaroknak és kisebb élőlényeknek is otthont biztosít. Ugyanakkor a jövőben az oktatás is helyet kaphat a parkban. A rekreációs park átadását követően Czita János alpolgármesterrel beszélgettünk.
KOMÁROM PODCAST

Komárom podcast: Komáromból Juhász Márton is tagja a Virágos Magyarország zsűrijének

A Virágos Magyarország elkötelezett a környezetvédelem, a környezettudatos szemlélet kialakítása és a fiatalok környezeti nevelése iránt. A verseny szellemisége szempontjából kiemelten fontos, hogy a falvakban és a városokban új zöldfelületek, parkok, fasorok jöjjenek létre. A versenyről Juhász Mártont, a rangos zsűri egyik tagját, a Komáromi Városgazda Nonprofit Kft. parkfenntartási vezetőjét kérdeztük.
KOMÁROM PODCAST

Komárom podcast: Nyári táborok a Brigetio Gyógyfürdőben

Ha komáromi nyár, akkor Brigetio Gyógyfürdő. Radics Török Tímea ügyvezető igazgatót kérdeztük a nyári programokról.
KULTÚRA

A 150 éves Monostori erőd!

A reggeltől-estig tartó színes programkavalkádban különféle színpadi programok, fegyver- és solymász bemutatók, mese, báb és operett műsorok váltották egymást.
RIPORT

Nyugalmazott határőrök találkoztak Szőnyben

A bajtársak ezúttal a szőnyi Kórház tó partján tartották rendezvényüket, melyet ezúttal is Andorka Árpád nyugalmazott határőr szervezett.
RIPORT

Máltais tábort tartottak Szőnyben

Tizennyolcadik alkalommal szervezte meg a Magyar Máltai Szeretetszolgálat a komáromi táborát, melyen főként rászoruló nagycsaládosok gyermekei vettek részt.
ZÖLD KOMÁROM

Rekreációs parkot és tanösvényt avattak Koppánymonostoron

Július 21-én szerdán délelőtt Czita János alpolgármester és Popovics György a megyei közgyűlés elnöke átadta a „Szeresd és védd a Duna két partját!” elnevezésű projektnek köszönhetően területet.
Tovább


Rendezvénynaptár

.

H
K
Sz
Cs
P
Szo
V

Érték és Hagyomány

a városi értéktár kiadvány

Hírlevél feliratkozás

A feliratkozást követően minden nap egy összefoglaló emailt fog kapni a napi hírekről, eseményekről, aktualitásokról.

Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot