Hírek

Április 26-án kezdődik a Komáromi Napok!
Április 26-án kezdődik és két héten keresztül vár mindenkit városunkban a Komáromi Napok és az ErődFeszt!Komárom Podcast

Május elsején rajtol a 48. Észak és Dél-Komárom közti nemzetközi futóverseny

A 48. Észak és Dél Komárom közti nemzetközi futóverseny május 1-én, a kora délelőtti órákban indul Dél-Komáromból, a Szabadság térről. A cél, az észak-komáromi sportcsarnok előtt várja a befutókat.
Önkormányzat

Több fejlesztés is indul Szőnyben

Dr. Molnár Attila polgármester egy nemrég városunk közösségi oldalára feltöltött videójában a hamarosan induló szőnyi fejlesztésekről beszélt.
KomSport

Felvonták az olimpiai lobogót a Bozsikban

Gyermekzsivajtól volt hangos a Bozsik József Általános Iskola udvara április 11-én. Oviolimpiát rendeztek, az első osztályba készülő óvodások részére.
Események

A Felvidékről kitelepítettekre emlékeztünk

A deportált magyar családokra és a közelmúltban elhunyt Nemes Andrásnéra, Komárom Város Díszpolgárára, a Felvidékről kitelepítettek ügyének egyik legjelentősebb képviselőjére emlékezett városunk április 12-én, a Monostori Erődben.
Komárom Podcast

Már csak néhány hely kiadó az evangélikus egyházi gyermektáborban

Izgalmas programokkal, történetekkel, kézműves foglalkozásokkal, sok-sok játékkal, mozgással és sporttal várják a gyerekeket az evangélikus gyermektáborba.
Komárom Podcast

Borlovagokat avatnak Komáromban

Látványos felvonulás keretin belül indulnak a felavatandó és a ranglétrán feljebb lépő borlovagok április 20-án a Szabadság térről, a Jézus Szíve Templomba.
KomKult

Kicsik és nagyok, együtt mondták a verseket a költészet napján, Koppánymonostoron

Versdélutánra várta a Monostori Kulturális Egyesület az érdeklődőket a költészet napja alkalmából a Dózsa György Művelődési Házba, április 13-án.
KomKult

Izgalmas témák a Rubicon esten

A Komárom újjáépítése Trianon után című időszaki kiállítás apropóján, április 11-én, zsúfolásig megtelt nézőtér előtt tartott előadást a Rubicon Intézet.
Zöld Komárom

Két új elektromos busz áll forgalomba városunkban

A cég sajtóközleménye szerint a forgalomba álló, kerekesszékes utasok számára is alkalmas, alacsonypadlós buszok 3 ajtós fűtő- és hűtőberendezéssel, utastájékoztató-, kamera- és utasszámláló rendszerrel is felszereltek.
Komárom Podcast

A fiatalokat is szeretné felkarolni a Komáromi Tám-Pont Család- és Gyermekjóléti Intézmény

Fiatalok számára, fiatalokat érintő témákban indít porogramsorozatot a Generációk Házában, a Komáromi Tám-Pont Család- és Gyermekjóléti Intézmény.