Hírek

Megnyílt a Komárom újjáépítése Trianon után kiállítás
Nagyszabású kiállítás mutatja be Komárom születését a Brigetio Öröksége Látogatóközpontban.KOMTURISZT

Az Év Honlapja Közönség díjára pályázik Komárom

A Magyar Marketing Szövetség minden évben meghirdeti az Év honlapja pályázatot, melynek Közönség díjáért az idén Komárom is versenybe szállt.
Események

Városunkban tartotta közgyűlését a Magyar Ifjúsági Konferencia

A konferencia résztvevői meglátogatták Észak–Komárom nevezetességeit és a Martosi Eszterházy Népfőiskolát. Az egésznapos szakmai előadásokat követően, bállal zárult a három napos találkozó.
Események

Komáromba érkezett a Fradi kamion

A helyiek első alkalommal találkozhattak a nagyhírű zöld-fehér jűrművel november 25-én és 26-án a Monostori Erőd udvarán.
KomSport

Több mint félezer sportolni vágyó érkezett a Petőfibe

Megannyi sportágban próbálhatták ki magukat a Petőfi Sándor Általános Iskola tanulói, tanárai és az érkező családtagok november 24-én az iskolában rendezett Sport 8 Sportéjszaka elnevezésű eseményen.
Események

Gulág emléknapot tartott a Monostori Erőd

Egésznapos programokkal várták az érdeklődőket november 25-én, a Szovjetunióba hurcolt politikai rabok és kényszermunkára ítéltek emléknapján.
Komárom Podcast

Rengeteg új könyvvel és számos programmal vár mindenkit a Mozaik Könyvesbolt és Kávézó

Az ünnepek közeledtével még mindig sokan keresnek könyvet, vagy könyveket a fa alá. Győrfi Mónika, a Mozaik Könyvesbolt és Kávézó vezetője amellett, hogy hasznos és szép könyveket ajánlott nekünk, számos szép programra is felhívta a figyelmet, melyre nagy szeretettel várnak mindenkit.
Komárom Podcast

Guinness Rekordot is hozhat a jövő év Komáromnak

Komárom gasztronómiai életének egyik legnagyobb szenzációja a közelmúltban megálmodott és megjelent Jókai palacsinta. Hogy milyen egyéb csodálatos sikereket hozott városunknak a Komáromi Városmarketing Kft égisze alatt megjelent ínyencség, és milyen megvalósítandó tervek állnak még előttük a jövőben, azt Sági Szilárd gaszrokibictől kérdeztük.
KomSport

9. Fudokan Karate Világbajnokság- Világbajnok a Tempo felnőtt kumite csapat!

A legnehezebb kategóriában, a felnőtt csapat küzdelemben sikerült bajnoki címet nyernie a komáromi Tempo felnőtt kumite csapatnak.
Oktatás

Világháborús hagyományőrök a Széchenyiben

Rendhagyó történelemóra folyt november 22-én a Széchenyi István Gazdasági és Informatikai Technikumban, ahol a diákok a két világháború német, magyar, szovjet és amerikai katonai felszereléseivel ismerkedhettek meg. 
Gazdaság

Műhelymunkát tartottak a Komáromi Vállalkozásfejlesztési Központban

A Kemence Egyesület a Komáromi Vállalkozásfejlesztési Központtal karöltve várta november 23-ára meghirdetett műhelymunkájára az érdeklődőket.