Hírek

Indulhat a komplex lakhatási program
A Kemence Egyesület a járás egyetlen és első támogatott lakhatását valósítja meg a Kosztolányi utcai ingatlanban, ahova 12 fogyatékkal élő költözik be.KOMTURISZT

Még egy hétig szavazhatunk az Év Honlapjára!

A Magyar Marketing Szövetség minden évben meghirdeti az Év honlapja pályázatot, melynek Közönség díjáért az idén Komárom is versenybe szállt.
Komárom Podcast

Megjelent a Rüdiger Mesék című mesekönyv második része

Fiknerné Sulcz Ágnes, környezetvédelmi szakember, második meséskönyvévével rukkolt elő a közelmúltban, mely a három évvel ezelőtt megjelent, nagysikerű, Rüdiger Mesék folytatása. Hogy Tóbiás, a kis zöld levelibéka, a mese főszereplője, milyen új barátokra talált, és milyen új kalandokba vágott, azt a szerző árulta el nekünk.
Komárom Podcast

Minden adventi vasárnap, tematikus túrák indulnak Komáromban

A Komáromi Tematikus Túrák nagy sikernek örvendenek, és napjainkban már nem csak komáromiak, hanem a megye, sőt, az ország több pontjáról is érkeznek visszatérő vendégek. Proczeller Tamástól, a Komáromi Tourinform Iroda vezetőjétől megtudtuk, hogy az adventi vasárnapokon milyen túrákat szerveznek.
KomSport

Mikuláscsomag volt a beugró, a III. jótékonysági Mikulás Futáson

Volt aki Mikulás-sapkában, volt, aki az ünnephez kapcsolódó öltözékben érkezett. Távokat nem mértek, mindenki annyit futott, amennyi jól esett, a nevezési díj egy mikuláscsomag volt.
Események

Jubiláltak a komáromi barantások

December 2-án ünnepelte megalakulásának 15. évfordulóját a komáromi Tolma Baranta Sportegyesület. A jeles napon az Aranytál Étteremben az egyesület tagjai és a meghívott vendégek együtt emlékeztek a kezdetekről és beszélték át a jövőbeni terveket.
KomKult

Több mint 120-an neveztek az I. Czeglédy Gabriella Szavalóversenyre

Az idén áprilisban elhunyt komáromi költőnő, Czeglédy Gabriella emlékére, első alkalommal szervezte meg a Komáromi Kulturális Csoport a róla elnevezett versmondó és rajzversenyt a Generációk Házában.
Események

Brüsszelben képviselte hazánk legnagyobb ifjúsági szervezeteit Turi Ádám

Az Erasmus + program érdekében indított közös petíciót már eddig is több ezren írták alá.
Események

Minden, mi szem-szájnak ingere

Hagyományteremtő céllal indította útjára a Magyar Vöröskereszt Komárom-Kisbér-Tata Területi Szervezete a jótékonysági kolbásztöltő versenyt, december 2-án, a Petőfi Sándor Művelődési Ház udvarán.
KomKult

Csodálatos kórusművek csendültek fel

A Vox Femina Nőikar, a Komáromi Katolikus Kórus és a Concordia Vegyeskar adott közös hangversenyt.
KomSport

Több mint félezer diák mozdult együtt a sportcsarnokban!

A nap folyamán számos váltóverseny és ügyességi feladat követte egymást, amelyek közül szinte kivétel nélkül mindegyik nagy népszerűségnek örvendett.