Hírek
2020. 12. 13.
Ajándékcsomagokat osztott a Máltai

Tartós élelmiszercsomagokat állítottak össze a Szeretetszolgálat komáromi csoportjának önkéntesei december 8-án a Közösségi Házban. A szervezethez beérkezett pénzadományokból vásárolták a cukrot, lisztet, étolajat, kekszet, tésztát, rizst és szaloncukrot tartalmazó csomagokat, melyeket a rászoruló családoknak osztottak ki.


- Összesen 250 csomagot készítettünk a hátrányos helyzetű, fogyatékkal élő társaink részére, melynek jóvoltából mintegy 180 családnak tudjuk szebbé tenni az ünnepet - tájékoztatott Horváth István, az MMSZ komáromi csoportjának vezetője.

Hozzátette, az Ireks – Stamag Kft. jóvoltából további 128 csomag is készült, amelyek különféle édességeket és süteményeket tartalmaznak. A csomagokat elsősorban a hajléktalanok és a fogyatékkal élők között osztják majd ki.

Horváth István elmondta azt is, hogy ebben az évben is lesz „Spar akció” december 16-a és 21-e között, amelynek keretében ezúttal nem az árut kell a pénztárhoz vinni, hanem ajándékkártyák kerülnek kiosztásra, amelyeket a vásárlást követően a pénztárnál kell leadni és beváltani.

Rendezvénynaptár

.

H
K
Sz
Cs
P
Szo
V

Érték és Hagyomány

a városi értéktár kiadvány

Hírlevél feliratkozás

A feliratkozást követően minden nap egy összefoglaló emailt fog kapni a napi hírekről, eseményekről, aktualitásokról.

Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot