Hírek
2020. 12. 15.
Felszámoljuk az illegális hulladéklerakókat

Komárom Város Önkormányzata nemrég sikeresen pályázott a Belügyminisztérium által kiírt „Tisztítsuk meg az országot!” című felhíváson, melynek keretén belül közel 7 millió forint támogatásban részesült.

Takács József, önkormányzati képviselő, a Környezetvédelmi és Vállalkozásfejlesztési Bizottság elnöke elmondta, a pályázat kapcsán összesen 600 m3 vegyes hulladék összegyűjtésére, elszállítására és ártalmatlanítására kerül sor városunk 17 helyszínén, nagyrészt lakott övezetben.

Szabó István, önkormányzati képviselő, városüzemeltetésért felelős tanácsnok úgy nyilatkozott azért fontos, hogy a pályázat pozitív elbírálást kapott, hogy mert ezzel is sokat tehetünk Komárom köztisztaságáért.

Az önkormányzat köszöni mindazon magánszemélyek és civil szervezetek, igy mások mellett a Szőnyért Cselekvők Közössége (SZŐCSKE), a Komáromi Önkéntes Szemétszedők (KÖSZ), a Zöld Dunapart Egyesület, vagy épp a helyi Zöld Kéz programban résztvevők munkáját, akik egytől egyig városunk környezetének védelmén fáradoznak. A pályázat sikere is azt bizonyítja, hogy városunk elkötelezett a „Zöld Komárom” szemlélet mellett.

A projekt megvalósításának határideje jövő év februárjának vége.

Rendezvénynaptár

.

H
K
Sz
Cs
P
Szo
V

Érték és Hagyomány

a városi értéktár kiadvány

Hírlevél feliratkozás

A feliratkozást követően minden nap egy összefoglaló emailt fog kapni a napi hírekről, eseményekről, aktualitásokról.

Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot