Hírek
2020. 12. 21.
Ajándékcsomagot osztott Családsegítő

Az intézmény immár 23 éve minden évben, karácsony közeledtével ajándékcsomagokkal kedveskedik a nehéz anyagi körülmények közt élő helyieknek. Idén mintegy 115 család és több, mint 200 gyermek vehette át a karácsonyi meglepetést, december 10-e és 12-e között a Közösségi házban.

Az összeállítás során nagy hangsúlyt fektettek arra, hogy a csomagok az édesség mellett mindig tartalmazzanak különféle gyümölcsöket is, amelyeket a meghívottak előzetes időpontegyeztetést követően vehettek át.

Az év során nem ez volt az egyetlen ilyen jellegű alkalom, hiszen a közelmúltban önkormányzati finanszírozásból kerülhetett sor a második élelmiszer osztásra, melynek köszönhetően több mint 400 család kapott csomagot.

A jótékonysági alkalmakhoz csatlakozott egy helyi nagyáruház is, melynek segítségével 110 családhoz jutottak el az adományok.

Az intézmény munkatársainak fáradozása, idén sem volt hiábavaló, elmondásuk szerint bíznak abban, hogy a kiosztott ajándékcsomagokkal a gondozásuk alatt álló családok ünnepét szebbé tudták varázsolni.

Rendezvénynaptár

.

H
K
Sz
Cs
P
Szo
V

Érték és Hagyomány

a városi értéktár kiadvány

Hírlevél feliratkozás

A feliratkozást követően minden nap egy összefoglaló emailt fog kapni a napi hírekről, eseményekről, aktualitásokról.

Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot