Hírek
2021. 02. 01.
Átadás előtt állnak a beruházásaink

A járvány ellenére is folyamatosan zajlanak a fejlesztések városunkban. A nemrég elkészült beruházásokat tekintette meg január végén Czunyiné dr. Bertalan Judit, térségünk országgyűlési képviselője, dr. Molnár Attila polgármesterrel és az adott körzet önkormányzati képviselőivel.- A Monostori híd további gazdasági élénkülést hozott! Az ipari parkban a beruházási kedv nem csitul. Folyamatosan érdeklődnek a befektetők, ami kiszámítható hátteret biztosít a komáromiak számára – mondta az országgyűlési képviselő. Czunyiné dr. Bertalan Judit megtekintette a Brigetio Látogatóközpontot, az inkubátor házat, a szolgáltató házat, a Zöld Város projektben épült, a Jókai ligetben álló épületeket, valamint a Napsugár Óvoda jelenleg épülő új játszóudvarát.

-Komárom rendkívül markáns kulturális arccal bír. Jártam többek közt a Brigetio Látógatóközpontban, melyben egyrészt méltó helyet kaphat a Komáromi Klapka György Múzeum, másrész pedig az ELTE Régészeti Tanszékének gyakorlati képzése is. Az épület igy a kulturális funkció mellett oktatási szerepet is betölt – jegyezte meg a képviselőasszony. Az ipari parkban épült inkubátor házzal kapcsolatosan Czunyiné dr. Bertalan Judit hangsúlyozta, a felépült közösségi térnek nem csupán az a funkciója, hogy a vállalkozásokat segítse, de a monostoriak számára is rendelkezésére is áll majd.
A bejárás további állomása volt a volt Raksped udvarban épült szolgáltató ház is, mely a helyi közösségek és civil szervezetek előtt nyitja meg a kapuit, valamint a Tám-Pont Család és Gyermekjóléti Intézmények is otthont ad.

-A vírus jelenléte miatt egyelőre még várnunk kell arra, hogy ezek a csodák megnyissák kapuikat a helyi közösségek előtt, de amint lehet, a komáromiak azonnal birtokba vehetik az elkészült új épületeket! Addig is legyünk még egy kicsit türelemmel, tartsuk be a szabályokat, hiszen elemi érdekünk, hogy azokat a járványügyi eredményeket, melyeket közösen elértünk, meg is tudjuk őrizni egészen a tömeges oltások indulásáig – tette hozzá térségünk országgyűlési képviselője.Rendezvénynaptár

.

H
K
Sz
Cs
P
Szo
V

Érték és Hagyomány

a városi értéktár kiadvány

Hírlevél feliratkozás

A feliratkozást követően minden nap egy összefoglaló emailt fog kapni a napi hírekről, eseményekről, aktualitásokról.

Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot