Hírek
2021. 02. 23.
Dr. Molnár Attila: támogatjuk a Brigetio Gyógyfürdő működését

Az elmúlt napokban városunk polgármestere a fürdő aktuális helyzetével kapcsolatosban egyeztetett Radics Török Tímea ügyvezető igazgatóval, valamint Nagy Nikolett értékesítési vezetővel. Az önkormányzat támogatja a létesítmény működését, megmenti a munkahelyeket!-A fürdő számára rendkívül nehéz volt az utóbbi időszak. Nem csupán a gazdasági helyzetről beszélek, a munkatársainkat lelkileg is megviselte az állandó bizonytalanság – mondta el Radics Török Tímea ügyvezető igazgató. Hozzátette: amennyiben a kormány nem biztosítana bértámogatást és az önkormányzat nem áll a fürdő mögött, úgy a működés már rég ellehetetlenült volna.
A komplexum vezetője megköszönte az eddigi támogatásokat és külön kiemelte azt, hogy ezen intézkedéseknek köszönhetően a 62 alkalmazott közül egyet sem kellett elbocsátani!

Azt is megtudtuk, hogy látványos felújítások sajnos nem történhettek a múlt évben, hiszen a cél a túlélés volt, az, hogy minden alkalmazottat megtartsanak és a korlátozások enyhítésével újra sor kerülhessen a nyitásra. Számos kisebb karbantartási munkálatot azonban sikerült elvégezni.

Üzleti céllal ugyan van mód vendégeket fogadni, ezen vendégek száma azonban sajnos jelenleg elenyésző.

-A legfontosabb, hogy a fürdő mihamarabb kinyisson, hiszen csak ekkor telhetnek meg a szálláshelyek – mondta Nagy Nikolett. Az értékesítési vezető bízik abban, hogy erre mihamarabb sor kerülhet és az időjárás is lehetővé teszi, hogy minél több látogató érkezhessen.

Dr. Molnár Attila megköszönte az alkalmazottak türelmét és együttműködését. Külön kiemelte a gyógyászaton dolgozók munkáját, akik hetente végzik az önkormányzati alkalmazottak tesztelését.
Örömteli hír a fürdő jövőjéről kapcsolatban, miszerint folyamatban van egy közel fél milliárd forintos pályázat. A tender jóvoltából régen várt felújítások kezdődhetnek meg.

-A projekttel kapcsolatos szükséges anyagokat beadtuk, az elkövetkezendő hetekben remélhetőleg válasz is érkezik arról, hogy mikor kezdődhetnek el a munkálatok. Sikerült egy olyan koncepciót összeállítani, amely fenntartható és újat hoz a fürdő életébe. Megerősödik a gyógyászati vonal és új lehetőségek nyílnak meg a családok előtt – zárta gondolatait Radics Török Tímea.


Rendezvénynaptár

.

H
K
Sz
Cs
P
Szo
V

Érték és Hagyomány

a városi értéktár kiadvány

Hírlevél feliratkozás

A feliratkozást követően minden nap egy összefoglaló emailt fog kapni a napi hírekről, eseményekről, aktualitásokról.

Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot