Hírek
2021. 02. 25.
Várják a szeretetcsomagokat a Máltai gyűjtőpontján


A GLS és a Máltai Szeretetszolgálat évek óta együttműködik. A közösen indított „Szeretet négy keréken elnevezésű” projektjük célja, hogy felhívja a figyelmet a rászorulók megsegítésére.


-A programban országosan mintegy 100 nehézsorsú családot tudunk támogatni. Családonként 50.000 Forint értékű adomány kerül átadásra, összesen 5 millió Forint értékben –
tájékoztatott Ravaszné Takács Márta, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Fogyatékosok Nappali Intézményének komáromi intézményvezetője. Hozzátette: fontos, hogy felelőséget érezzünk egymás iránt és szolidalitással forduljunk a nehéz körülmények között élők felé.Több ismert személyiség, mint pl. Ördög Nóra és férje Nánási Pál, Tokár Tamás, Kárpáti Erika, Dobó Ági, Weisz Fanni, Szilágyi Szilvia, Takács Nóra is bekapcsolódott a programba.

Az adományokat február 28-ig személyesen juttathatják el a kijelölt gyűjtőhelyekre, de az adomanyozz.hu/program/gls internetes oldalon is mód van a felajánlásra.

Főként tartós élelmiszert, ruhát, iskolaszert és kézpénzt várnak a felajánlóktól, mellyel kapcsolatban az intézményvezető megjegyezte, hogy ha örömet szeretnénk szerezni, akkor figyelni kell arra, hogy minden, ami felajánlásra kerül, jó állapotú, használható és biztonságos legyen.

-Mielőtt az adományokat eljuttatnák, a honlapon mindenképpen nézzenek utána, hogy a legközelebbi gyűjtőponton milyen típusú felajánlásokat várnak – hívta fel a figyelmet Ravaszné Takács Márta.

Több rászoruló komáromi és környékbeli család is részesül a szeretetcsomagokból. A szervezők kérik az adományozókat, hogy a doboz tartalmát és a „Szeretet négykeréken GLS” jeligét tüntessék fel a dobozokon. A komáromi gyűjtőpont Szőnyben, a Kossuth Lajos utca 12. szám alatt található.


Rendezvénynaptár

.

H
K
Sz
Cs
P
Szo
V

Érték és Hagyomány

a városi értéktár kiadvány

Hírlevél feliratkozás

A feliratkozást követően minden nap egy összefoglaló emailt fog kapni a napi hírekről, eseményekről, aktualitásokról.

Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot