Hírek
2021. 03. 09.
Nehezen indult a végére 14 gólos győzelemmel zártak a lányok!

Az NB II. női felnőtt bajnokság Észak-Nyugat csoport 15. fordulójában Sárváron lépett pályára visszavágón a KVSE csapata március 6-án. Az első meccset 11 gólos hazai győzelemmel zárta a Komárom. A cél ezen a mérkőzésen is a győzelem volt a negyedik helyen álló Sárvár csapata ellen. A komáromi lányok idegenben is 14 gólos magabiztos győzelmet arattak.

Sárvári Kinizsi SE – Komárom VSE | 26:40 (12:21)

Sárvári Kinizsi SE: Varga, Jurik – Soós 3, Farkas 2, Doncsecz 3, Barcza 4, Szemes 2, Vajda 4, Dávid, Cser 1, Gerencsér, Jenőfi 3, Nyári 1, Szekeres 2, Horváth, Vigano 1
Komárom VSE: Bánfalvi V., Liszkai – Milotai 2, Vajda 10 (3), Lennert, Szőts 2, Simsik 4 (1), Brunczvik 1, Tolvaj, Szabó-Kovacsicz 16, Karalyos, Tarjányi 3, Pozsgai 2, Vörös, Velencei Renáta

Nem kezdődött gördülékenyen a mérkőzés, hiszen mindkét csapat rengeteg technikai hibával játszott. Az első 10-12 percben a hazai csapat diktálta az iramot és igyekezett megbüntetni minden hibát, amit a lányaink vétettek. A 12. percben 7:6-os állásnál még a hazai gárda vezetett, ám ezután mondhatni “megérkezett a meccsbe” a Komárom, hiszen egy 1:8–as rohamot bemutatva a 20. percben már 8:14 volt az eredményjelzőn. Mindezt a feljavuló védekezésnek, a kapuban jól teljesítő Bánfalvi Viviennek és a jó védekezésből gyors rohamot indító Szabó-Kovacsicz Mónikának és Vajda Lucának köszönhetően sikerült elérni. Mondhatni eldőlt a mérkőzés. A félidőre 9 gólos előnnyel mehetett a vendég osztag. Félidő 12:21.


A sok gólos mérkőzés csak ezután folytatódott. A Sárvár csapatára a “bent maradt az öltözőben” mondat volt jellemző, hiszen a második játékrész első 10 percében nem sikerült gólt szereznie, ám ennek ellenére a Komárom hetet is lőtt. A már 16 gólos vezetés tudatában Nagy Péter vezetőedző több helyen is cserét hajtott végre. Ez azonban nem vezetett komáromi gólcsendhez. A vendég alakulat most sem állt meg 40 gólig, az előnyből pedig 14 gólt meg is tartott, így idegenben is magabiztos győzelmet aratott. Végeredmény 26:40.


Rendezvénynaptár

.

H
K
Sz
Cs
P
Szo
V

Érték és Hagyomány

a városi értéktár kiadvány

Hírlevél feliratkozás

A feliratkozást követően minden nap egy összefoglaló emailt fog kapni a napi hírekről, eseményekről, aktualitásokról.

Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot