Hírek
2021. 03. 22.
Egy csapatként sikerült győznünk a Kisbér ellen

Minden akadállyal megküzdve, egy csapatként sikerült győznünk a Kisbér ellen. Az NB II férfi felnőtt bajnokság Észak-nyugat csoport 16. fordulójában a KVSE a Kisbér KC csapatát fogadta március 20-án, a Városi Sportcsarnokban, zárt kapus mérkőzésen.Komárom VSE – Kisbér KC | 29:21 (13:12)

Komárom VSE: Eichkern, Bohuniczký – Farkas B. 3, Szakács T. 2, Oross 8, Pekár, Kisék B. 2, Szakács P., Harsányi 10 (3), Jaczkó, Fekete, Lencse 1, Mizser 1, Schneider 2
Kisbér KC: Melhardt, Balogh, Trenka – Czillahó 3, Zalányi 5 (4), Vadász 1, Frecska 3, Molnár 6, Tóth 2, Kovács 1

Hazai pályán fogadtuk a Kisbér csapatát. A héten kiderült, hogy Hollós Péter és Farkas Ákos játékára nem számíthatunk, így 14 bevethető játékosunk maradt a mérkőzésre. A helyzetet vezetőedzőnk, Nagy Péter távolléte sem segítette, aki helyett Szerencsés Márk volt beírva hivatalos személyként. A mérkőzést úgy kezdtük, ahogy elképzeltük – jó védekezés és célratörő támadó játék. Ennek ellenére nem úgy alakult az egész félidő, ahogy eltervezte volna a gárda. A védekezésben néhányszor könnyelműek voltunk és könnyű gólokat engedtünk az ellenfélnek, míg támadásban hiába dolgoztuk ki a helyzeteinket, nem sikerült gólra váltanunk. A 10. perc környékén még Mizser Márton-t is elvesztettük, aki rásérült a bokájára (jobbulást kívánunk neki). Mindez mégsem adott okot aggodalomra. Sajnos az ellenfélnek sikerült közelebb kerülnie hozzánk, így a felidőre csak egy gólos előnnyel mehettünk. Félidő 13:12.


A félidőben megbeszélték a fiúk, hogy mi az, ami jól működött és mi az, amin változtatni kellene. Mindent betartottak a megbeszéltekből és megtettek a győzelemért. A védekezés még inkább felerősödött, bár a második félidő elején sikerült átvennie a vezetést a vendég gárdának, de ez nem törte meg a hazai srácokat. 15:16-ról egy 4:0-ás szériával meg is fordították az állást. A 40. perc környékén Schneider Tamás beállása is sokat dobott a csapat játékán, és elől Harsányi Gergely vezérletével szinte rendre betaláltunk, míg védekezésben Kisék Bence, Szakács Péter és Schneider Tamás remek védekezésével Eichkern Levente is bravúrokat mutatott be. A végére kialakult egy nagyobb előny, így 9 gólos győzelmet arattunk a megyei rangadón. Végeredmény 29:20.


Március 28-án vasárnap a Veszprémi KKFT U23 ellen lépnek pályára a komáromi fiúk Veszprémben, április 17-én szombaton a Győrújbaráti TK-t fogadják hazai pályán, míg április 25-én vasárnap az AGROFEED ETO-SZESE U23 vár a KVSE-re.


Rendezvénynaptár

.

H
K
Sz
Cs
P
Szo
V

Érték és Hagyomány

a városi értéktár kiadvány

Hírlevél feliratkozás

A feliratkozást követően minden nap egy összefoglaló emailt fog kapni a napi hírekről, eseményekről, aktualitásokról.

Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot