Hírek
2021. 03. 23.
Dr. Molnár Attila polgármester: Csúcson az oltási szám Komáromban!

A hazánkban és a városunkban is tomboló koronavírus járvány visszaszorításának, megállításának jelenleg az egyetlen lehetséges eszköze a vakcina.

Az oltási program elindulása óta az elkövetkezendő napokban kerül sor a legtöbb vakcina beadására Komáromban. Kedden és szerdán a kórházi oltóponton több mint ezer, a háziorvosi praxisokban pedig közel ugyanilyen számú védőoltás beadására kerül sor.

Köszönetet szeretnék mondani a Selye János Kórház orvosainak, ápolóinak, dolgozóinak, a háziorvosi praxisokban tevékenykedő orvosoknak, asszisztenseknek, akik ezekben a nehéz időkben is helytállnak és emberfeletti teljesítménnyel védik a komáromi emberek életét, egészségét!

Köszönöm továbbá a bölcsődei és az óvodai dolgozóknak az oltópontokon nyújtott önkéntes segítségét, valamint a rendvédelmi szervek munkatársainak és a Járási Hivatal tisztviselőinek is a szervezést és a közreműködést!

Továbbra is arra kérem azon komáromiakat, akik még nem regisztráltak az oltásra, hogy ezt mihamarabb tegyék meg a vakcinainfo.gov.hu oldalon, mert a vírust kizárólag soha nem látott összefogással és fegyelmezettséggel fogjuk tudni legyőzni!

Tegyük ezt meg egymásért, tegyük meg városunkért, Komáromért!

Üdvözlettel:
dr. Molnár Attila
polgármester

Rendezvénynaptár

.

H
K
Sz
Cs
P
Szo
V

Érték és Hagyomány

a városi értéktár kiadvány

Hírlevél feliratkozás

A feliratkozást követően minden nap egy összefoglaló emailt fog kapni a napi hírekről, eseményekről, aktualitásokról.

Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot