Hírek
2021. 04. 01.
Az olvasást népszerűsíti a komáromi Vöröskereszt

A Magyar Vöröskereszt komáromi szervezete számos alkalommal mutatott példát, megannyi programmal.Legújabb kezdeményezésük jóvoltából, most egy kis közösségi könyvtárat alakítottak ki, amelynek fő célja, hogy népszerűsítsék az olvasást és örömet adjanak ezekben a nehéz napokban. A mozgalom a „Fogd és vidd!” mottót kapta.

-A könyves kiskáténkban valamennyi olvasni vágyót szeretettel várunk, igyekszünk minden korosztály számára megfelelő olvasmányt biztosítani – mondta Oláh Gábor területi koordinátor.

A Magyar Vöröskereszt munkatársa ezúton ragadta meg az alkalmat arra is, hogy megköszönje a köteteket az adományozóknak. A kihelyezett könyveket nem kell visszaszolgáltatni, mindenki megtarthatja a neki tetszőt.

A könyvesasztal a Beöthy Zsolt utca 3-as szám alatt, a helyi Vöröskereszt irodájánál található, ahol hétvégén és hétköznap, 24 órában válogathatnak az olvasni vágyók a kihelyezett művek közül.
Hogy a kínálat folyamatosan bővüljön, a szervezet továbbra is várja a felajánlásokat. Mivel minden kihelyezett kötetet fertőtlenítenek, a szervezők kérik, hogy a felajánlott műveket a 06-70-933-85-46-os telefonszámon bejelentkezve, előzetes időpontegyeztetés után juttassák el a helyszínre.


Rendezvénynaptár

.

H
K
Sz
Cs
P
Szo
V

Érték és Hagyomány

a városi értéktár kiadvány

Hírlevél feliratkozás

A feliratkozást követően minden nap egy összefoglaló emailt fog kapni a napi hírekről, eseményekről, aktualitásokról.

Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot