Hírek
2021. 04. 09.
Félszáz család húsvétját varázsolta szebbé a helyi Vöröskereszt

A Magyar Vöröskereszt komáromi szervezete számos alkalommal bizonyította már, hogy mindig kész a társadalmi szerepvállalásra. Nem volt ez másként a március 31-én szervezett tartós élelmiszerosztás alkalmával sem.-Húsvét, egy csodálatosan szép vallási, családi ünnep. Nekünk többek közt az is feladatunk ilyenkor, hogy lehetőségeinkhez mérten szebbé tegyük a rászorulók számára is ezt az alkalmat. Nagy öröm számunkra, hogy idén mintegy 50 család számára tudtunk tartós élelmiszercsomagot biztosítani – tájékoztatott Oláh Gábor.

A Magyar Vöröskereszt komáromi területi koordinátora egyúttal megragadta az alkalmat, hogy köszönetet mondjon a Magyar Vöröskeresztnek és mindazon a magánszemélyeknek, akik jelentős mértékben járultak hozzá a program megvalósításához.
A csomagok lisztet, tésztát, cukrot, mézet és különböző konzerveket tartalmaztak.

A szervezők ügyeltek a járványügyi előírások betartására, így a pakkot előzetes időpontegyeztetést követően, csak egy ember vehette át.

Oláh Gábor azt is elárulta, hogy a közeljövőben, a mozgalom alapítójának, Jean Henri Dunant születésnapjának évfordulója alkalmából újra véradást szerveznek, melyről további információkat a Komáromi Vöröskereszt Facebook-oldalán olvashatnak.


Rendezvénynaptár

.

H
K
Sz
Cs
P
Szo
V

Érték és Hagyomány

a városi értéktár kiadvány

Hírlevél feliratkozás

A feliratkozást követően minden nap egy összefoglaló emailt fog kapni a napi hírekről, eseményekről, aktualitásokról.

Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot