Hírek
2021. 04. 15.
Új fitkid-csapat alakult

A társaság még tavaly jött létre Jenny’s Fitness SE néven. Az alapító-vezető Erdős Jennifer, aki több mint 15 éve űzi ezt a sportágat és több alkalommal is a dobogó legfelső fokán állhatott az országos bajnokságokon. Az egyesület jelenleg 10 taggal működik.Kezdetben ugyan akadtak gondok, hiszen a járvány miatt elmaradtak a felkészülő edzések. A csoport vezetője online foglalkozásokkal próbálta áthidalni a nehézségeket. Jennifer büszkén mondta, hogy az összetartás erős volt, így együtt tudtak maradni. Januártól aztán már termet is kaptak, azóta pedig gőzerővel folynak az előkészületek, hiszen a fő cél a minél több nívós versenyen való sikeres szereplés mellett az Európa-bajnokságra való kijutás.

Zárt kapus megmérettetést már ebben a hónapban is rendeznek, természetesen a járványügyi szabályok szigorú betartása mellett.

-Áprilisban és májusban kerül sor a következő versenyekre, melyeken egyéniben, duóban, trióban és egy nagy csapatos felállásban is benevezünk – nyilatkozott a jövőbeni tervekről a vezető.

A vírushelyzet miatt jelenleg nincs mód új tagok felvételére, azonban ahogy a járványügy engedi, mindenképpen bővíteni szeretnék a csoportot. Előképzettség nem szükséges, szeretettel várnak mindenkit. További részletek az egyesület Facebook-oldalán találhatók.


Rendezvénynaptár

.

H
K
Sz
Cs
P
Szo
V

Érték és Hagyomány

a városi értéktár kiadvány

Hírlevél feliratkozás

A feliratkozást követően minden nap egy összefoglaló emailt fog kapni a napi hírekről, eseményekről, aktualitásokról.

Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot