Hírek
2021. 04. 23.
Komáromi húsvét Szőnyben

A Szőnyért Molajért Tanácsadó Testület (SZMTT), a járvány időszakában is igyekszik közösségi élményeket adni. A tavasz beköszöntével Komáromi húsvétot szerveztek, melyre házilag készített kreatív ötleteket vártak. Az alkotók rajzokkal, locsólóversekkel, asztali dekorációkkal, húsvéti tojásokkal neveztek, melynek jelképes kiértékelését a szőnyi Hősök terén tartotta meg az egyesület vezetősége.-Nehéz ez az időszak, azonban jelezni kell egymás felé, hogy vagyunk, alkotunk. Így született meg ez a program is, melyet a korlátozások feloldásával természetesen sok más közösségi alkalom is követ majd – nyilatkozta dr. Kreft-Horváth Loránd, az SZMTT elnöke.

A megmérettetésre több kategóriában is lehetett nevezni, így a gyerekeket és a felnőtteket egyaránt sikerült megmozgatni, akiktől számos pozitív visszajelzés érkezett.

A rajz kategóriájában Boros Olíva került ki győztesen, a legszebb asztali dekorációt a helyi Máltai Szeretetszolgálat csoportja készítette, a legkülönlegesebb húsvéti tojás Borbély Noémi kezei közül került ki, locsolóvers kategóriájában pedig Végső László írását díjazták.


Rendezvénynaptár

.

H
K
Sz
Cs
P
Szo
V

Érték és Hagyomány

a városi értéktár kiadvány

Hírlevél feliratkozás

A feliratkozást követően minden nap egy összefoglaló emailt fog kapni a napi hírekről, eseményekről, aktualitásokról.

Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot