Hírek
2021. 05. 04.
Május 4-től újra nyit a könyvtár

A komáromi Jókai Mór Városi Könyvtár örömmel tájékoztatja az olvasni vágyókat, hogy 2021. május 4-től újra megnyithatja kapuit.

A megadott időponttól kezdődően a felnőttt és gyermek részleg egyaránt igénybe vehető, természetesen az érvényben lévő aktuális járványügyi előríások betartásával.

A felnőtt látogatók figyelmét felhívják, hogy az intézmény nyújtotta szollgálatások, személyi igazolvány és oltási igazolvány felmutatása révén használhatják.

A védettségi igazolvánnyal nem rendelkezők számára a könyvtár lehetőséget biztosít ugyanakkor a kölcsönzött dokumentumok visszajuttatására, melyet egy e-mail-es, vagy telefonsos időpont egyeztetést megelőzően a könyvtár bejáratánál tehetnek meg. A visszaszolgáltatott dokumentumok 72 órás karanténba kerülnek.

További információkat a 06-34/344-631-es telefonszámon, vagy az info@jmvk-komarom.hu e-mail címen, illetve a gyermekrészleggel kapcsolatos tudnivalókat a 06-34/540-067-es telefonszámon és a gyerek@jmvk-komarom.hu e-mail címen kérhetnek az érdeklődők.

Rendezvénynaptár

.

H
K
Sz
Cs
P
Szo
V

Érték és Hagyomány

a városi értéktár kiadvány

Hírlevél feliratkozás

A feliratkozást követően minden nap egy összefoglaló emailt fog kapni a napi hírekről, eseményekről, aktualitásokról.

Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot