Hírek
2021. 05. 10.
Az Audi ETO utánpótlása sem okozott gondot a női felnőtt csapatunknak

Az NB II. női felnőtt bajnokság Észak-Nyugat 19. fordulójában a Győri Audi ETO KC U22 ellen lépett pályára a Komárom VSE május elsején. A lányok 10 gólos magabiztos győzelmet arattak.


Győri Audi ETO KC U22: Takács L., Németh – Takács F. 2, Varga 3, Somogyi, Talapka, Lukácsy 6, Nyerges, Gönczöl, Molnár 1, Torma, Moharos, Raczenböck 1, Szemes 5, Farkas 5 (1), Kövér 1
Komárom VSE: Liszkai, Bánfalvi – Milotai, Vajda 9 (3), Lennert 1, Szőts 1, Simsik 11 (4), Brunczvik, Molnár, Szabó-Kovacsicz 7, Karalyos 1, Tarjányi 4, Pozsgai, Velencei Rebeka

A Győri Audi ETO utánpótlás csapatához látogatott női csapatunk. Az első félidőt jobban kezdték a komáromi lányok, annak ellenére, hogy több technikai hiba is akadályozta játékukat. A 14. perc és a 23. perc környékén történő 0:3-as szériáal viszont sikerült egy nagyobb arányú vezetést szerezni a félidőre. 30 perc játék után így az eredményjelzőn egy magabiztosabb eredmény volt látható. A 7 gólos előny értelmében várták a lányok a második félidőt. Félidő 10:17.

A második játékrész elején a vendégek magasabb fokozatra kapcsoltak, mind védekezésben, mind támadásban. 11 perc alatt mindössze 1 gólt kaptak és mellé lőttek 8 gólt. Így már duplájára emelték az előnyt. A játékrészt 17. percében 13 gólos előnynél azonban a hazai, fiatal tehetségek 5:0-s szériát hoztak, amivel kicsit felzárkóztak, de az eredményen csak kozmetikázni tudtak. A végére 10 gólos előny maradt, így magabiztos győzelmet aratott a Komárom VSE csapata. Végeredmény 24:34.


Rendezvénynaptár

.

H
K
Sz
Cs
P
Szo
V

Érték és Hagyomány

a városi értéktár kiadvány

Hírlevél feliratkozás

A feliratkozást követően minden nap egy összefoglaló emailt fog kapni a napi hírekről, eseményekről, aktualitásokról.

Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot