Hírek
2021. 05. 10.
Ismét érmekkel tértek haza a Jenny’s Fitness SE versenyzői!

A hétvégén, május 8-án rendezték a Fit Kid III. osztályos - Dance B és Dance A kategória versenyét Budapesten, ahonnan a Jenny's Fitness versenyzői nagyon szép eredményekkel tértek haza.Csüllög Hanna – az egyesület egyik legfiatalabb versenyzője, élete első versenyén, nem sokkal lemaradva a dobogóról a 4.helyen végzett az 1.korcsoportban. Csüllög Csenge a versenynapon a legnépesebb mezőnyben versenyzett, a 4.korcsoportban. A 26 versenyző közül a dobogó harmadik fokára állhatott fel.

Takács Liza csodaszép gyakorlatot mutatott be, így nem volt kérdés, hogy a 7. korcsoportban aranyérmes lett. Fercsik Hajnal élete első versenyén a középmezőnyben végzett. Szintén a 4. korcsoportban, a legnépesebb mezőnyben versenyzett. Mikite Lilla, az 5. korcsoportban indult, ahol egyetlen egy tizeddel maradt le a legjobb 6 jutalmazása közül.

A Jenny’s Fitness SE versenyzői legközelebb május 15-én Kiskunhalasra utaznak a II. osztályos egyéni és csapatversenyre, ahol városunk legfiatalabb egyesületét hat versenyző képviseli majd. Ezen a versenyen 3 egyéni, egy duó és egy trió gyakorlattal mutatkoznak be a komáromi versenyzők. Edző és felkészítő: Erdős Jennifer


Rendezvénynaptár

.

H
K
Sz
Cs
P
Szo
V

Érték és Hagyomány

a városi értéktár kiadvány

Hírlevél feliratkozás

A feliratkozást követően minden nap egy összefoglaló emailt fog kapni a napi hírekről, eseményekről, aktualitásokról.

Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot