Hírek
KomTuriszt

Homokos tengerpart vár a Brigetio Gyógyfürdőben

Megnyílt a Brigetio Beach a Komáromi Brigetio Gyógyfürdő strandján, amely tengerparti környezetben, pálmafák és napernyők árnyékában elhelyezett nyugágyakkal biztosít kikapcsolódást a pihenni érkezők számára.
Komárom Podcast

Ismét Food Truck Show, Komáromban!

Komáromba érkeznek a világ ételei, melyeket három napon át kóstolhatunk meg, a Jókai ligetben. A rendezvény részleteit Radics Gábor, a Komáromi Városmarketing Kft ügyvezető igazgatója mondta el.
KomTuriszt

Harmadszor is körbe bicózták az erődöket a túrázók

A komáromi erődrendszereket látogatták végig az Erődök bicón elnevezésű tematikus túra résztvevői június 15-én.
Zöld Komárom

Bosszantó bajuszosokra horgásztak a komáromi pecások

Június 15-én rendezte meg a törpeharcsafogó verseny első fordulóját a Komáromi Horgászegyesület a Rüdiger-tavon. Aki esetleg lemaradt, nem késett el, hiszen június 22-én, a második fordulóra még van mód bejelentkezni.
Események

Tisztelet a hősöknek: a Radetzky huszárokról emlékezett meg Komárom

Koszorúzással és múltidézéssel emlékezett meg városunk az 1918-ban, a piavei csatában elesett Radetzky-huszárok emléknapján, június 15-én.
Zöld Komárom

Ezentúl hetente gyérítik a szúnyogállományt!

A Katasztrófavédelem központi gyérítési programja mellett az önkormányzat is végeztet földi úton történő gyérítéseket, hetente várhatóak a szúnyoggyérítések.
KomSport

Bajnok lett a Fortuna SE U14-es csapata!

Ismét sikeres szezont zárt a Fortuna SE csapata, hiszen a lány labdarúgó csapat, az U14-es bajnokságon, 100 százalékos teljesítménnyel zárta az idényt.
Komárom Podcast

Izgalmas családi programokkal érkezik Komáromba, a Múzeumok Éjszakája

Számadó Emesét, a Brigetio Öröksége Látogatóközpont igazgatóját, a június 22-én tartandó Múzeumok Éjszakája című program részleteiről kérdeztük.
Komárom Podcast

Európa-bajnokságot nyertek a Komáromi Tempo Karate SE sportolói

Számos csillogó éremmel tértek haza a szlovéniai Európa-bajnokságról a komáromi karatésok.
Komárom Podcast

Éremesőt hozott a tanév a Fesztyben

A Feszty Árpád Általános Iskola tanulói, több sportágban is képviselték városunkat. A csodálatos eredményekről Bognár Zselykét, Szőnyi Adélt és Bazsó Ákost kérdeztük.